HR-expertise sinds 1954

Welkom bij de grote familie van Daoust! 

Een beproefde selectiemethode

Welkom bij de grote familie van Daoust! 


Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Vaste medewerkers nodig?

Daoust Selection neemt de rekrutering van uw personeel van A tot Z op zich. Wij passen een beproefde selectiemethode toe en testen elke kandidaat grondig. Onze diensten zijn gericht op bedrijven in de private en de publieke sector, ongeacht hun status of grootte.

Wij ontmoeten u graag op voorhand om uw onderneming te leren kennen en duidelijkheid te scheppen over uw werking en behoeften. Zo krijgt u bij ons een persoonlijke aanpak en HR-oplossingen aangepast aan uw wensen.

Onze aanpak begint bij de kandidaat

Wij stellen alles in het werk om medewerkers te selecteren die gekwalificeerd en vooral gemotiveerd zijn. Daarom start onze aanpak vanuit de kandidaat. Wij onderzoeken hun verwachtingen, sterktes, vaardigheden en ervaring. Enkel de personen die voldoen aan uw profiel en er ook interesse voor tonen, stellen we aan u voor. Zo garanderen wij dat u de kandidaten vindt die u nodig heeft.

No cure? No pay!

  • Onze filosofie: geen resultaten = geen facturatie
  • Wij nemen alle rekruteringskosten voor onze rekening. We factureren onze diensten pas wanneer de kandidaat het engagement effectief aangaat.
  • Bovendien bent u niet gebonden aan een exclusiviteitscontract.

Selectiemethode

  • Stap 1: eerste screening van de kandidaten via een telefonisch gesprek
  • Stap 2: persoonlijk gesprek
  • Stap 3: testen op werkhouding, vaardigheden en talenkennis
  • Stap 4: referenties verifiëren
  • Stap 5: wij geven u een professioneel rapport van elke kandidaat.
  • Ten slotte: u kiest de persoon die het meest geschikt is voor de functie.

Op zoek naar uw witte raaf?
Contacteer uw dichtstbijzijnde Daoust JobCenter.

Daoust Customer Service

Daoust Customer Service is verantwoordelijk voor alle administratie m.b.t. de tewerkstelling van kandidaten in uw bedrijf. Concreet wil dat zeggen dat dit departement uw aanspreekpunt is voor alle vragen inzake facturatie, sociale wetgeving …

Het Customer Service-team is beschikbaar via 02/506.45.25 van maandag t.e.m. vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30 of via customerservice@daoust.be.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!