Trots om te werken. Trots om Daoust te zijn.

HR-expertise sinds 1954

Welkom bij de grote familie van Daoust! 

Een beproefde selectiemethode

Welkom bij de grote familie van Daoust! 


Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Op zoek naar vaste werknemers?

Daoust Selection, ons rekruteringskantoor, verzorgt de werving en selectie van uw personeel van A tot Z. Wij passen een beproefde selectiemethode toe en testen elke kandidaat grondig. Werkgevers uit zowel de private als de publieke sector kunnen hiervoor bij ons terecht.

Wij kiezen steeds voor een persoonlijke aanpak en ontmoeten u dan ook graag voor we van start gaan met rekruteren. Zo krijgen we een duidelijk inzicht in uw werking en noden, en kunnen we u dus ook de beste hr-oplossingen op maat aanbieden.

Wij starten vanuit de kandidaat

Om ervoor te kunnen zorgen dat iedere kandidaat die u ontmoet over de juiste vaardigheden beschikt en vooral gemotiveerd is, vetrekt onze aanpak steeds vanuit de kandidaat. Samen met de sollicitant overlopen we de verwachtingen, sterke punten, vaardigheden en ervaring. We stellen u dus ook enkel sollicitanten voor die beantwoorden aan het gezochte profiel en uiteraard ook interesse hebben in de vacature. Zo kan u ervan op aan van dat u geschikt personeel zal vinden om in dienst te nemen.

No cure? No pay!

  • Onze filosofie: geen resultaat = geen facturatie
  • Wij nemen alle rekruteringskosten voor onze rekening en factureren onze diensten pas wanneer de kandidaat effectief in dienst genomen wordt.
  • Bovendien bent u niet gebonden aan een exclusiviteitscontract.

Selectiemethode

  • Stap 1: eerste screening van de kandidaten via een telefonisch gesprek
  • Stap 2: persoonlijk gesprek
  • Stap 3: tests inzake werkhouding, vaardigheden en talenkennis
  • Stap 4: check referenties
  • Stap 5: rapport van elke kandidaat.
  • Ten slotte: kan u uw keuze maken uit de meest geschikte personen voor de functie.

Kwaliteitsvol personeel in dienst nemen samen met Daoust Selection!

Onze rekruteringskantoren zijn verspreid over heel België. Neem dus gerust contact op met het Daoust JobCenter in uw buurt.

Daoust Customer Service

Daoust Customer Service is uw aanspreekpunt voor alle administratie omtrent de tewerkstelling van uitzendkrachten in uw bedrijf. Concreet wil dat zeggen dat u contact kan opnemen met dit departement voor alle vragen inzake facturatie, prestaties van uitzendkrachten, sociale wetgeving, …

Het Customer Service-team is beschikbaar via 02/506.45.25 van maandag t.e.m. vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30 of via customerservice@daoust.be.

Moet u jammer genoeg ook afscheid nemen van een werknemer?

Sinds 2001 zorgt Daoust Outplacement voor de begeleiding van ontslagen werknemers. Hiertoe werken ze rond drie sleutelbegrippen: vertrouwen, empathie en efficiëntie.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter