Sluit je aan bij de grote familie van Daoust!

Sluit je aan bij de grote familie van Daoust!

Sluit je aan bij de grote familie van Daoust!

Sluit je aan bij de grote familie van Daoust!

Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Versterking nodig? Schakel onze jobstudenten in!

Werken met jobstudenten is altijd een goed idee: ze zijn flexibel, enthousiast en leergierig. Bovendien is het aanwerven van een jobstudent voordelig voor uw bedrijf.

Wij beschikken over een groot netwerk, waardoor we gemotiveerde jobstudenten kunnen vinden voor alle sectoren in heel België.

Wetgeving jobstudenten

Studenten mogen maximaal 600 uur per jaar werken in het kader van het stelsel van de solidariteitsbijdragen. Bij overschrijding van deze 600 uur tijdens het lopende kalenderjaar, zijn de student en zijn werkgever onderworpen aan de gewone sociale bijdragen.

Wilt u uw team versterken met een of meerdere jobstudenten?
Contacteer uw dichtstbijzijnde Daoust JobCenter!

Daoust Customer Service

Daoust Customer Service is verantwoordelijk voor alle administratie m.b.t. de tewerkstelling van studenten in uw bedrijf. Concreet wil dat zeggen dat dit departement uw aanspreekpunt is voor alle vragen inzake facturatie, prestaties van studenten, sociale wetgeving …

Het Customer Service-team is beschikbaar via 02/506.45.25 van maandag t.e.m. vrijdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30 of via customerservice@daoust.be.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!