Sluit je aan bij de grote familie van Daoust!

Sluit je aan bij de grote familie van Daoust!

Sluit je aan bij de grote familie van Daoust!

Sluit je aan bij de grote familie van Daoust!

Versterking nodig? Schakel onze jobstudenten in!

Werken met jobstudenten is altijd een goed idee: ze zijn flexibel, enthousiast en leergierig. Bovendien is het aanwerven van een jobstudent voordeliger voor uw bedrijf.

Wij beschikken over een groot netwerk, waardoor we gemotiveerde jobstudenten kunnen vinden voor alle sectoren in heel België.

Ontdek Daoust met Peter Van de Veire!

Anna, jobstudent bij Daoust, vertelt haar Daoust-verhaal aan Peter Van de Veire.

Peter heeft 6 personen in 6 verschillende Vlaamse steden ontmoet die elk om beurten hun Daoust-verhaal vertellen. Ontdek hier de video’s van Daoust gepresenteerd door Peter Van de Veire.

Wetgeving over jobstudenten

Studenten mogen maximaal 475 uur per jaar werken in het kader van het stelsel van de solidariteitsbijdragen. Bij overschrijding van deze 475 uur tijdens het lopende kalenderjaar, zijn de student en zijn werkgever onderworpen aan de gewone sociale bijdragen.

Wilt u uw team versterken met een of meerdere jobstudenten?
Contacteer uw dichtstbijzijnde Daoust JobCenter!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!