Onze troef: een mensgerichte benadering

Al meer dan 15 jaar expert in loopbaanbegeleiding

Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Daoust Jobcoaching & opleidingen

Bent u werkgever?

Via Daoust kan u individuele of collectieve coachingsessies voor uw vast personeel, uitzendkrachten of toekomstige werknemers voorzien.

De thema’s die we aanhalen zijn onder andere werkhouding, time management, stress management, ontwikkelen van vaardigheden en revitalisering. Klik hier voor meer info.

Werkt u voor een school, een publieke instelling, een opleidingscentrum …?

Bereid uw oud-leerlingen of uw studenten aan het einde van het schooljaar voor op de realiteit van de arbeidsmarkt met onze Jobcoaching! Wij geven hun professionele leven een vliegende start door thema’s aan te snijden zoals: hoe vind je een job die goed bij je past, waar zoek je naar vacatures, hoe moet je solliciteren, enzovoort.

Kent u onze One Job Show al?

Wat zou u zelf kiezen: een saaie sollicitatietraining of een ludiek toneelspektakel vol humor? Met zijn One Job Show presenteert Daoust een onvervalste coachingsessie in een origineel en innovatief jasje. Jongeren zijn er dol op en krijgen de kans om al hun vragen te stellen!

Meer weten?
Contacteer ons via jobcoaching@daoust.be of 02/207 17 79.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!