Een "Body & Mind" filosofie

Een mensgerichte benadering

Al meer dan 15 jaar expertise in loopbaanbegeleiding

Een brede waaier aan coachings en opleidingen

Bereid uw bedrijf voor op de toekomst met Daoust Career Management

De toekomst van uw bedrijf is afhankelijk van de efficiëntie en motivatie van uw medewerkers. De wereld verandert en uw medewerkers ook. Tijdens hun carrière in uw bedrijf worden ze geconfronteerd met keuzes, uitdagingen en veranderingen. Door hen goed te begeleiden laat u niets aan het toeval over om hun voldoening en groei binnen uw bedrijf te garanderen.

Daoust Career Management biedt een ruim aanbod HR-diensten aan voor elk type bedrijf of organisatie op vlak van loopbaanbegeleiding: Outplacement, Inplacement, Change Management, individuele coaching, Assessment, HR Process Support, Team Engagement, Training Offer …

“Best Career Transition Company 2017”

We zijn bekroond met de prestigieuze titel van Best Career Transition Company tijdens de HR Excellence Awards 2017. Deze Awards belonen Belgische HR-bedrijven die zich onderscheiden op gebied van innovatie, verwezenlijkingen en toegevoegde waarde voor hun klanten.

Onze “Body & Mind” aanpak

Iedere medewerker moet zich goed voelen in zijn hoofd en in zijn lichaam voor hij zijn carrière kan ontwikkelen. Volgens die nieuwe Body & Mind aanpak begeleidt en coacht Daoust Career Management iedereen die beroep doet op zijn diensten.

Onze troeven:

 • Een familiebedrijf-aanpak die gericht is op menselijkheid
 • Pragmatische oplossingen, aangepast aan uw noden en bedrijfscultuur
 • Een luisterend oor en een stimulerende benadering
 • De doeltreffendheid van teams en coaches

Al onze oplossingen voor loopbaanbegeleiding

 • Outplacement: Begeleiding van ontslagen personen in hun zoektocht naar nieuw werk via onze nieuwe “Body & Mind” aanpak.
  Klik hier om hier meer over te weten.
 • Inplacement: Ontwikkeling binnen het bedrijf, verbreden van het carrièrepad, begeleiding voor een geslaagde overgang binnen de teams …
 • Training: Opleidingsmodules op maat (assertiviteit, communicatie, stress management, time management, zelfvertrouwen, conflictcontrole, management …)
 • Change Management: Teamcoaching om de aanpassing aan veranderingen te faciliteren. (Transformatie van ‘remmen’ naar ‘gas geven’, het belang van leiderschap, tools en processen, communicatie, plan van aanpak …)
 • Individuele coaching: Een persoonlijk en professioneel plan van aanpak maken op korte en lange termijn. Keuze en oriëntatie van de carrière. Balans tussen werk en privé. Voorbereiden op testen.
 • HR Process support: Professionele ondersteuning gericht op aanwervingen, opleidingen en evaluaties. Bedoeling: de doeltreffendheid en toegevoegde waarde van HR-beslissingen in het bedrijf vergroten.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?
Contacteer ons op 02/548 94 66 of via careermanagement@daoust.be.

+2000 begeleide personen per jaar
+100 gespecialiseerde, meertalige consulenten en begeleiders
+50 JobCenters in België

Peter Van de Veire ontmoet een tevreden kandidaat outplacement van Daoust.

Chris legt aan Peter Van de Veire uit hoe Daoust Outplacement hem heeft bijgestaan en geholpen om zich te herpakken na zijn ontslag.

Peter heeft 6 personen in 6 verschillende Vlaamse steden ontmoet die elk om beurten hun Daoust-verhaal vertellen. Ontdek hier de video’s van Daoust gepresenteerd door Peter Van de Veire.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!