Daoust Outplacement helpt je uit de startblokken!

Een Body & Mind-filosofie

Een mensgerichte benadering

Al meer dan 15 jaar expert in loopbaanbegeleiding

Een brede waaier aan coachings en opleidingen

Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Bereid uw bedrijf voor op de toekomst met Daoust Career Management

Het succes van uw bedrijf is ook afhankelijk van de efficiëntie en motivatie van uw medewerkers. De wereld verandert en uw medewerkers staan niet stil. Doorheen hun carrière binnen uw bedrijf worden ze geconfronteerd met keuzes, uitdagingen en veranderingen. Door hen goed te begeleiden, laat u niets aan het toeval over om hen voldoening en groei binnen uw bedrijf te garanderen.

Daoust Career Management biedt een ruim aanbod aan professionele coaching en training aan voor elk type bedrijf of organisatie: outplacement, inplacement, change management, individuele coaching, assessment, HR process support, team engagement, training offer, …

Best Career Transition Company 2017

Tijdens de HR Excellence Awards 2017 mochten we de prestigieuze titel Best Career Transition Company in ontvangst nemen. Deze titel wordt uitgereikt aan Belgische hr-bedrijven die zich onderscheiden op vlak van innovatie, verwezenlijkingen en toegevoegde waarde voor hun klanten.

Onze Body & Mind-aanpak

Iedere medewerker moet zich goed voelen in lichaam en geest om een succesvolle carrière uit te kunnen bouwen. Daoust Career Management biedt een professionele coaching volgens de Body & Mind-aanpak.

Onze troeven:

 • Een persoonlijke familiebedrijf-aanpak
 • Pragmatische oplossingen, aangepast aan uw noden en bedrijfscultuur
 • Een luisterend oor en een stimulerende benadering
 • De doeltreffendheid van onze teams en coaches

Al onze oplossingen voor loopbaanbegeleiding

 • Outplacement: De begeleiding van ontslagen personen in hun zoektocht naar nieuw werk via onze nieuwe Body & Mind-aanpak.
  Klik hier voor meer informatie.
 • Inplacement: Ontwikkeling binnen het bedrijf, verbreden van het carrièrepad, begeleiding voor een geslaagde overgang binnen de teams …
 • Training: Opleidingsmodules op maat (assertiviteit, communicatie, stress management, time management, zelfvertrouwen, conflictcontrole, management …)
 • Change Management: Teamcoaching om de aanpassing aan veranderingen te faciliteren (transformatie van ‘remmen’ naar ‘gas geven’, het belang van leiderschap, tools en processen, communicatie, plan van aanpak …)
 • Individuele coaching: Een persoonlijk en professioneel plan van aanpak maken op korte en lange termijn. Keuze en oriëntatie van de carrière. Balans tussen werk en privé. Voorbereiden op testen.
 • HR Process support: Professionele ondersteuning gericht op aanwervingen, opleidingen en evaluaties. Bedoeling: de doeltreffendheid en toegevoegde waarde van hr-beslissingen in het bedrijf vergroten.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?
Contacteer ons op 02/891 30 11 of via careermanagement@daoust.be.

2300 begeleide personen per jaar
+100 gespecialiseerde, meertalige consulenten en begeleiders
+70 JobCenters in België
070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter