Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Vertrek je binnenkort op verlof? Geweldig!

Maak van de gelegenheid gebruik om je huishoudhulp te vragen enkele niet-alledaagse taken uit te voeren (kuisen van ramen, vensterlijsten, binnenkant van de koelkast en kasten, bovenkant van de kasten, enz.) Niets is beter dan terugkomen van vakantie in een huis waar alles TIP TOP inorde is!

Heb je liever dat je huishoudhulp niet langskomt tijdens je verlof? Geef ons je vakantiedagen door via Daoust Home.

Ben je nog niet ingeschreven op ons platform? Wacht niet langer, in enkele klikken is het geregeld. We leggen je hier alles uit.

Ter herinnering: elke afwezigheid dient minstens 15 dagen op voorhand aan ons gemeld te worden. Deze zijn beperkt tot 6 weken per jaar*. 

Bij het niet naleven van de deadline, kan het zijn dat de prestatie je toch aangerekend wordt. Wacht dus niet tot het laatste moment om je verlofdagen door te geven.

*(bij wekelijks gebruik van onze huishoudelijke hulp).

Het Daoust Dienstencheques-team wenst je een fijne vakantie.

Welcome to the Family!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!