Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Reizen naar het buitenland

Lees aandachtig deze tips om veilig op reis te gaan en respecteer nauwgezet de richtlijnen van de overheid voor u terugkeert naar België.

Moet u in quarantaine gaan bij uw terugkeer naar België? Gelieve dan uw Daoust JobCenter zo snel mogelijk te verwittigen. U kan jammer genoeg geen beroep doen op de diensten van uw huishoudhulp gedurende uw quarantaine.

Dezelfde logica geldt ook voor onze huishoudhulpen. Alle huishoudhulpen die terugkeren uit het buitenland en een risico lopen, zullen niet bij u mogen langskomen gedurende hun quarantaine. In dat geval zal uw Daoust JobCenter u hiervan op de hoogte brengen en u proberen een vervanging voor te stellen die het kan overnemen tijdens deze periode.

We wensen u een goede en veilige reis naar het buitenland. Vergeet ons niet door te geven wanneer u precies met vakantie bent.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!