Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Daoust ontvangt het Top Employer 2021-certificaat

Het is feest!

Daoust behaalt voor het tweede jaar op rij het Top Employer-certificaat!!!

Kleine refresh: Het Top Employers Institute werd 25 jaar geleden opgericht en is een internationale certificeringsinstelling die wereldwijd de beste werkgevers beloont die een kwaliteitsvolle werkomgeving aanbieden, die de ontwikkeling van talent op alle niveaus stimuleren en die voortdurend hr-procedures trachten te verbeteren. 

Het is dan ook met grote trots dat Daoust dit certificaat opnieuw in ontvangst neemt dat een mooie beloning vormt voor onze inspanningen om een bijzondere nadruk te leggen op familiale, menselijke en maatschappelijke waarden.

Onze CEO Giles Daoust wil dan ook alle teams hartelijk bedanken! “Het is dankzij al onze medewerkers dat onze unieke bedrijfscultuur en haar waarden zo sterk staan vandaag. Zij zijn dagelijks onze ambassadeurs. Welcome to the Family!”

Sluit je ook aan bij de grote werknemersfamilie van Daoust!

Welcome to the Family!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!