Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Daoust ontvangt het Top Employer 2020-certificaat

Het is feest!

Op dinsdag 4 februari mocht Daoust het Top Employer 2020-certificaat in ontvangst nemen tijdens de officiële ceremonie georganiseerd door het Top Employers Institute.

Het Top Employers Institute werd meer dan 25 jaar geleden opgericht en is een internationale instelling die de beste werkgevers ter wereld beloont. Het gaat dan om werkgevers die een uitmuntende arbeidsomgeving aanbieden, die de ontwikkeling van talent op alle niveaus stimuleren en zich inspanning om hr-procedures te blijven verbeteren. 

Het is dus ook met grote trots dat Daoust dit internationale certificaat in ontvangst mag nemen, dat een mooie beloning vormt voor onze inspanningen om onze bedrijfscultuur en onze familiale, menselijke en maatschappelijke waarden te benadrukken.

Onze CEO, Giles Daoust, wil daarom ook graag alle teams bedanken! “Dat we vandaag een unieke bedrijfscultuur hebben met zo’n sterke waarden, dat is dankzij onze medewerkers. Zij zijn de echte ambassadeurs van ons bedrijf. Welcome to the Family!”

Ontdek meer over dit certificaat in ons persbericht!

Sluit je ook aan bij de grote werknemersfamilie van Daoust!

Welcome to the Family!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!