Daoust Family Day

Daoust, verkozen tot Entrepreneur of the Year® 2016

bouton envie de travailler chez Daoust ?

Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Sluit je aan bij de grote familie van Daoust!

Zin om voor een dynamisch en innovatief HR-bedrijf te werken? Waar wacht u nog op? Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde kandidaten die vastberaden zijn om inventieve oplossingen te vinden in elke situatie. Solliciteer vandaag nog en misschien verwelkomen we u morgen in onze grote familie.

Waarom Daoust?

Voor het derde jaar op rij behaalt Daoust het certificaat van Top Employer van het Top Employer Institute in Brussel. Is dat dan niet de beste reden om je aan te sluiten bij de grote Daoust familie?

Het Top Employers Institute werd meer dan 25 jaar geleden opgericht en is een internationale certificeringsinstelling die wereldwijd werkgevers beloont voor hun hr-inspanningen. Aan de hand van een grondige analyse evalueren ze de bedrijfscultuur, het beheer van talent, de werknemersvoordelen, de verloning, de opleidingen en het prestatiebeheer. Dit certificaat vormt voor ons de bekroning van onze inspanningen om de beste werkomgeving aan te bieden. Vanuit een duidelijke en inspirerende visie, en dankzij ambitieuze doelstellingen helpen we bij Daoust onze werknemers om hun vaardigheden ten volle te ontwikkelen.

Een Belgisch familiebedrijf

Daoust werd in 1954 opgericht door Albert Daoust. Intussen groeide het uit tot het HR-bedrijf met de meeste ervaring in heel België. Na het bedrijf meer dan 30 jaar te hebben geleid, gaf Jean-Claude Daoust de fakkel begin 2015 door aan zijn zoon Giles. Het resultaat: een sterke toekomstvisie, waarden en continuïteit die wij samenvatten met de woorden “We Love Solutions” en “Welcome to the Family”.

Sterke waarden

Onze slogans “Welcome to the Family” en “We Love Solutions” zijn uit het leven gegrepen! Heeft u altijd al in een vriendelijke, familiale omgeving willen werken waar werknemers aangemoedigd worden om te groeien en waar u uw zin voor initiatief kan verkennen? Dan bent u aan het juiste adres. Staan ‘problemen’ niet in uw woordenboek, maar flexibele, innovatieve oplossingen zeker wel? Dan is Daoust de werkgever voor jou! Wij rekruteren onze werknemers op basis van deze waarden. Gedurende uw volledige loopbaan bij Daoust zorgen we er samen voor dat die waarden dagelijks verwezenlijkt worden.

Groei en kwaliteit

Daoust mag al een aantal jaar een groei van twee cijfers optekenen en wordt regelmatig bekroond met onderscheidingen die onze ondernemerszin weerspiegelen. Zo werden we verkozen tot l’Entreprise de l’Année/Entrepreneur of the Year 2016, i.h.k.v. een wedstrijd georganiseerd in Franstalig België door EY en de krant l’Echo. In 2017 ontvingen we tijdens de HR Excellence Awards de prijs voor ‘Best Career Transition Company’. In 2018 werd onze CEO Giles Daoust verkozen tot Young Top Manager tijdens de Entrepreneur Awards. In 2020, 2021 en 2022 mochten we het Top Employer-certificaat in ontvangst nemen en tenslotte ontvingen we ook de titel “Super Gazelle van Brussel” in 2021. Elke dag laat Daoust zien dat we de toppositie op de Belgische arbeidsmarkt waardig zijn.

Innovatie en ondernemerszin

Onze wereld is in constante verandering. Het is ondenkbaar om niet mee te gaan in die stroom aan innovatie, dat beseft Daoust als geen ander. Daarom ontwikkelden we verschillende innovatieve tools; onze nationale database en bijhorende software (Daoust Matchbox), een evolutionair extranet voor onze klanten (Daoust Connect), ons intern naslagwerk (Wiki D) … Die permanente ondernemersgeest is een van de sleutelelementen van onze groei. Zo is Daoust erin geslaagd de laatste vijf jaar in grootte te verdubbelen.

Onze personeelsevenementen

Bij Daoust vinden we het belangrijk dat er een hartelijke, familiale sfeer heerst in onze teams. Onze interne evenementen versterken die sfeer. Op onze jaarlijkse Kick Off blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken we uit naar nieuwe uitdagingen. Tijdens onze Family Day genieten de werknemers samen met hun gezin van een ontspannende dag. En dan is er nog Daoust@themovies, de D-Night, ons langverwachte personeelfeest, het sinterklaasfeest voor de kinderen …

Een competitief salarispakket

Ons complete salarispakket bevat tal van extralegale voordelen; maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering (zonder persoonlijke bijdrage), vergoeding van transportkosten, onkostenvergoeding, en zelfs een driemaandelijks bonussysteem dat fiscaal interessant is! In de geest van “Welcome to the Family” is deze bonus een compensatie voor de teaminspanningen en niet voor de individuele arbeid. Onze HR-afdeling houdt de nieuwe trends op de arbeidsmarkt nauwlettend in het oog en optimaliseert voortdurend het salarispakket om beter te voldoen aan de verwachtingen van de werknemers, vooral op vlak van mobiliteit en welzijn op het werk.

Daoust University

Talenten ontwikkelen is een prioriteit! Onze opleidingsafdeling ‘Daoust University’ zorgt ervoor dat u levenslang kan leren. Onze consulenten genieten een theoretische opleiding (interne tools, sociale wetgeving, selectietechnieken …) in combinatie met de praktijk van een uitzendbureau. Onze managers worden begeleid in hun operationele en mensgerichte taken. We meten ook de resultaten van onze opleidingen, zowel bij de getrainde medewerker als bij zijn manager. Zo verzekeren we een constante verbetering.

Wat zijn onze beschikbare jobs?

Hieronder vindt u een overzicht van de profielen waar wij regelmatig naar op zoek zijn:

Office Manager

U bent verantwoordelijk voor de operationele en commerciële kant van het JobCenter. U bent een manager en een inspirerende coach. Dagelijks stimuleert u uw werknemers om de beste oplossingen te zoeken voor onze klanten. Daarbij heeft u veel aandacht voor de sociale wetgeving en de kwaliteitsnormen.

Uitzendconsulent

Als een echte Talent Matcher zet u zich in om uitzendkrachten te vinden die het best aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten. Dankzij uw commerciële flair ontwikkelt u een echt partnerschap met onze klanten. U bent gefocust op oplossingen en let er ook op dat de administratieve basisregels gerespecteerd worden.

Commerciële consulent

De commerciële feeling zit in uw DNA. U onderhoudt bestaande commerciële relaties en vormt proactief een klantenportefeuille voor het JobCenter. U bent de link tussen onze klanten en uitzendconsulenten. U blijft ook kandidaten rekruteren.

Consulent werving en selectie

Rekrutering en selectie is uw passie. U houdt ervan om kandidaten zorgvuldig te selecteren en diepgaand te interviewen. De witte raaf zoeken voor onze klanten via vacaturesites en sociale media geeft u energie.

Consulent dienstencheques

U selecteert huishoudhulpen die u vervolgens aan het werk zet bij onze klantgebruikers. Jongleren met planningen en vervangingen kent geen geheimen meer voor u. U biedt een luisterend oor voor feedback en opmerkingen van onze klanten. En u houdt van het administratieve aspect: werkuren valideren, sociale documenten, werkcontracten …

Expertprofielen voor de hoofdzetel

Payroll Officer, jurist sociale wetgeving, Training Officer …

IT-personeel

Helpdesk Agent, Application Owner …

Welkom bij Daoust, Welcome to the Family!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!