Daoust, Entrepreneur of the Year® 2016!

Welkom bij Daoust, Welcome to the Family!

Uw huishoudhulp van Daoust, het nieuwste lid van uw familie!

Onze partners

Dankzij onze ervaring op vlak van human resources sinds 1954 kan Daoust vandaag rekenen op het vertrouwen van verschillende partners:

ICHEC & Antwerp Management School

Als bedrijf van de derde generatie ligt de ontwikkeling en duurzaamheid van Belgische familiebedrijven ons bijzonder nauw aan het hart. Het steunen van kennisnetwerk ‘Familiebedrijven’ van de Antwerp Business School en de Zetel ‘Zakelijke Families’ van het ICHEC symboliseert voor Daoust een duurzaam engagement en een verlangen om bij te dragen aan de groei van dit soort bedrijven. Door onze ervaring en sterke waarden kan Daoust zich profileren als een ideale HR-partner voor familiebedrijven.

Exaris

Exaris is een sociaal interimbedrijf dat 13 februari 2007 opgericht werd door Daoust in samenwerking met Actiris en Febecoop. Met dit project benadrukt Daoust zijn menselijke, sociale en maatschappelijke waarden en engageren we ons om Brusselse werkzoekenden die moeilijk een job vinden te integreren op de arbeidsmarkt via tijdelijk werk.

Sociale interim verschilt van gewone interim doordat ze jobcoaching aanbiedt. De interimwerker wordt gecoacht, begeleid en geadviseerd door een consulent en een jobcoach. De kandidaten worden in verschillende stappen klaargestoomd voor de arbeidswereld en het sollicitatieproces.

De uitdaging van Exaris is tweevoudig. Aan de ene kant biedt het de mogelijkheid aan minder gekwalificeerde werkzoekenden om werk te vinden dankzij interim. Aan de andere kant stelt het hen in staat om bedrijven te vinden die, door hun vooruitgang op vlak van maatschappelijke verantwoordelijkheid, geschikt zijn voor de integratie en rekrutering van kwaliteitsvolle werknemers die weinig of geen professionele ervaring hebben.

Onze partners in Jobcoaching

Bent u werkzoekend? Wilt u uw zoektocht een boost te geven, zich heroriënteren of revitaliseren? Dat komt goed uit! Daoust heeft verschillende coachingprojecten ontwikkeld die speciaal voor u ontworpen zijn in samenwerking met Actiris, Forem en VDAB. En deze programma’s zijn volledig gratis!

Sodexo

Zin in een nieuwe uitdaging? Dan kan een carrière bij Sodexo u misschien interesseren. Contacteer nu uw Daoust JobCenter via 070/22 11 40 en onze consulenten stellen alles in het werk om iets op maat voor u te vinden.

Studentenactie 2019!

Daoust rekruteert studenten voor Sodexo! We zijn op zoek naar verschillende profielen voor uiteenlopende sectoren: schoonmaken, koken, receptie …

Kort samengevat: een professionele ervaring waarin je zelf verantwoordelijkheid krijgt en doelstellingen moet bereiken.

Geïnteresseerden kunnen hun dichtstbijzijnde Daoust JobCenter contacteren. Sluit je aan bij de grote studentenfamilie van Daoust!

Waarom Sodexo? De werkgever legt uit!

“Bij Sodexo zijn we er heilig van overtuigd dat Levenskwaliteit een bron van vooruitgang is voor individuen en voor prestaties van bedrijven. Daarom bieden wij een uniek aanbod diensten aan onze klanten die de Levenskwaliteit verbeteren, zoals bijvoorbeeld het onderhoud van technische installaties, het beheer van vergaderzalen en groene ruimtes, schoonmaakdiensten, receptie en zelfs restauratie. Wij presteren al deze diensten in diverse omgevingen: openbare instanties, ziekenhuizen, banken en bedrijven, penitentiaire instellingen, scholen en universiteiten, rust- en verzorgingstehuizen. Onze 4.000 medewerkers geven elke dag het beste van zichzelf, en dat op 1.200 locaties in heel België.”

Meer informatie over de carrièremogelijkheden bij Sodexo

Start.LAB

Daoust is partner van de Start.LAB, incubator van Solvay Entrepreneurs die steun biedt aan jonge ondernemers die hun onderneming opstarten.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!