Ontdek de grote familie van Daoust

met Peter Van de Veire!

Daoust verkozen tot Entrepreneur of the Year© 2016 !

Ontdek de grote familie van Daoust met Peter Van de Veire!

Niemand minder dan de BV Peter Van de Veire heeft in Vlaanderen rondgetoerd om de grote familie van Daoust aan jullie voor te stellen. Hij heeft 6 personen in 6 verschillende Vlaamse steden ontmoet die elk om beurten hun Daoust-verhaal vertellen. Ontdek hier de video’s van Daoust gepresenteerd door Peter Van de Veire.

Over Daoust

Een familiale Belgische onderneming met sterke waarden!

Daoust werd opgericht in 1954 door Albert Daoust. Het is het Belgische HR-bedrijf met de meeste ervaring. Na het bedrijf meer dan 30 jaar te hebben geleid, gaf Jean-Claude Daoust de leiding van het bedrijf begin 2015 door aan zijn zoon Giles. Een toekomstvisie, waarden en continuïteit zijn de kernwoorden van deze geslaagde overdracht die wordt uitgewerkt rond de slogans « Welcome to the Family » en « We Love Solutions » !

In 2019, viert Daoust haar 65-jarig bestaan! Het bedrijf kan een omzetcijfer van 230 miljoen € voorleggen, het zet daarnaast 7.600 voltijdse equivalenten aan het werk, en dit dankzij een netwerk van meer dan 50 JobCenters.

Dit is vooral het resultaat van de inspanningen van onze vroegere en huidige teams (maar zeker ook toekomstige) die dagdagelijks werken ten dienste van onze werknemers en onze klanten.

De familie van Daoust blijft groeien … maar behoudt haar persoonlijkheid!

Welcome to the Family!

Wij werken graag in teamverband, hebben respect voormenselijke en maatschappelijke waarden, voor het milieu en voor diversiteit.”

Wij zijn een echt familiebedrijf met ondernemersbloed in onze genen, en wij zetten in op de ontwikkeling van onze medewerkers. Ons departement Maatschappelijke Verantwoordelijkheid Ondernemen is een belangrijke spreekbuis voor onze waarden en zet acties op het getouw zoals ons Daoust Diversity-charter, ons Daoust Green-milieuplan, ons sociaal interimkantoor Exaris, onze opvoering voor de tewerkstelling van jongeren One Job Show, en tal van samenwerkingen met tewerkstellingsactoren zoals ActirisForem en de VDAB.

We Love Solutions!

Daoust stelt aan zijn klanten en aan zijn werknemerskwalitatieve, flexibele en innovatieve HR-oplossingen voor.”

Flexibiliteit en klantgerichtheidzijn de kernwoorden van ons commercieel beleid. Ons ‘kwaliteitsecosysteem’ met ons intern opleidingsdepartement Daoust University en het departement Daoust Quality zijn de dynamische actoren van de Daoust-kwaliteit, die werd bevestigd met een ISO 9001-VCU- en FSE-certificering. Daoust besteedt ook specifieke aandacht aan preventie inzake veiligheid en hygiëne.

Een tewerkstellingspartner waar men niet omheen kan in België

Na verloop van tijd is Daoust een tewerkstellingspartner geworden die niet weg te denken is en die actief is in de 3 gewesten en in de 3 landstalen. We begeleiden werknemers doorheen elke fase van hun carrière, en de bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. We zijn actief binnen de voornaamste HR-domeinen: interim, selectie, outplacement & career management, public sector en dienstencheques.
Dankzij de dynamiek en de diversificatie kent Daoust al verschillende jaren een groei van twee cijfers, en werd het bedrijf in 5 jaar tijd twee keer zo groot. Bij de start in 1997 had Daoust een omzet van 10 milj. euro, de kaap van de 100 milj. euro werd overschreden in 2012, in 2015 de kaap van de 150 milj., in 2017 de kaap van van de 205 milj. en 230 milj. in 2018!

Innovatie, een prioriteit!

Sinds 1954 was Daoust systematisch pionier in de verschillende beroepssectoren waar het bedrijf werkzaam was. De voorbije jaren volgden er een aantal technologische innovaties, onder andere het eerste Paperless JobCenter, de matchsoftware Daoust Matchbox, de interne kennisbasis wikiD, en het evolutieve extranet voor klanten Daoust Connect.

Wij werken elk jaar aan nieuwe technologische innovaties ten dienste van onze klanten en onze werknemers.

De prijzen van Daoust

Recentelijk viel ons ook de eer te beurt enkele prijzen in de wacht te slepen:

  • In 2018, werd Giles Daoust (CEO) verkozen tot Young Top Manager op de wedstrijd van The Entrepreneur Awardsdat zijn innovatieve bijdrage aan het Belgische ondernemerschap binnen alle domeinen dat invloed hebben op zijn ondernememing, beloont.
  • In 2017, onderscheidde ons departement Career Management zich op vlak van innovatie, realisaties en toegevoegde waarde naar haar klanten, en daarvoor kreeg het de titel van Best Career Transition Company 2017 op de HR Excellence Awards.
  • In 2016, werd Daoust verkozen tot « Entreprise de l’Année® ». Dit geldt als belangrijkste onderscheiding dat een Belgische onderneming kan ontvangen.

Daoust is fier op het geleverde werk van al haar teams, zonder wie dit allemaal niet mogelijk zou zijn geweest! Ontdek alle erkenningen die Daoust al in de wacht mocht slepen!

Daoust in cijfers

+400 vaste meewerkers
+7.600 voltijdse equivalenten
+44.000 jaarlijks aan het werk gezette personen
10e grootste werkgever in Brussel (bron: BECI)
+50 JobCenters in België
230 miljoen omzet (Omzetcijfer 2018)

Ontdek ook

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
Got it!