Daoust verkozen tot Entrepreneur of the Year© 2016

bouton envie de travailler chez Daoust ?

Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Over Daoust

Een Belgische familiale onderneming met sterke waarden

Daoust werd opgericht in 1954 door Albert Daoust. Het is het Belgische HR-bedrijf met de meeste ervaring. Na het bedrijf meer dan 30 jaar te hebben geleid, gaf Jean-Claude Daoust de leiding van het bedrijf begin 2015 door aan zijn zoon Giles. Een toekomstvisie, waarden en continuïteit zijn de kernwoorden van deze geslaagde overdracht die wordt uitgewerkt rond de slogans “Welcome to the Family” en “We Love Solutions”!

Welcome to the Family!

Wij werken graag in teamverband, hebben respect voor menselijke en maatschappelijke waarden, voor het milieu en voor diversiteit.”

Wij zijn een echt familiebedrijf met ondernemersbloed in onze genen, en wij zetten in op de ontwikkeling van onze medewerkers. Ons departement Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een belangrijke spreekbuis voor onze waarden en zet acties op het getouw zoals ons Daoust Diversity-charter, ons Daoust Green-milieuplan, ons sociaal interimkantoor Exaris, onze opvoering voor de tewerkstelling van jongeren One Job Show, en tal van samenwerkingen met tewerkstellingsactoren zoals ActirisForem en de VDAB.

We Love Solutions!

Daoust stelt kwalitatieve, flexibele en innovatieve HR-oplossingen voor aan haar klanten en haar werknemers.”

Flexibiliteit en klantgerichtheid zijn de kernwoorden van ons commercieel beleid. Ons ‘kwaliteitsecosysteem’ bestaat uit ons intern opleidingsdepartement Daoust University en het departement Daoust Quality. Deze departementen zijn de basis van de Daoust-kwaliteit, die werd bekroond met een ISO 9001-VCU- en FSE-certificering. Daoust besteedt ook specifieke aandacht aan preventie inzake veiligheid en hygiëne.

Een tewerkstellingspartner waar men niet omheen kan in België

Na verloop van tijd is Daoust een tewerkstellingspartner geworden die niet weg te denken is en die actief is in de 3 gewesten en in de 3 landstalen. We begeleiden werknemers doorheen elke fase van hun carrière, en de bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. We zijn actief binnen de voornaamste HR-domeinen: interim, selectie, outplacement & career management, public sector en dienstencheques.
Dankzij de dynamiek en de diversificatie kent Daoust al verschillende jaren een groei van twee cijfers, en werd het bedrijf in vijf jaar tijd twee keer zo groot. Bij de start in 1997 had Daoust een omzet van 10 milj. euro, de kaap van de 100 milj. euro werd overschreden in 2012, in 2015 de kaap van de 150 milj., in 2017 de kaap van van de 205 milj. en 230 milj. in 2018!

Innovatie, een prioriteit!

Sinds 1954 was Daoust systematisch pionier in de verschillende beroepssectoren waar het bedrijf werkzaam was. De voorbije jaren volgden er een aantal technologische innovaties, onder andere het eerste Paperless JobCenter, de matchsoftware Daoust Matchbox, de interne kennisbasis wikiD, en het evolutieve extranet voor klanten Daoust Connect.

Wij werken elk jaar aan nieuwe technologische innovaties ten dienste van onze klanten en onze werknemers.

De prijzen van Daoust

Recentelijk viel ons ook de eer te beurt enkele prijzen in de wacht te slepen:

  • In 2021 ontvangt Daoust de titel Super Gazelle van Brussel, een uitzonderlijke titel die uitgereikt wordt door Trends en Trends-Tendances aan het bedrijf dat de voorbije 20 jaar de mooiste groei heeft gekend.

  • In 2021 ontving Daoust voor het tweede jaar op rij het Top Employer-certificaat als beloning voor de uitmuntende hr-praktijken dat het bedrijf opzet voor haar werknemers.
  • In 2020 werd Giles Daoust (CEO) genomineerd voor de titel Manager de l’Année in het kader van een wedstrijd georganiseerd door Trends-Tendances. Deze nominatie vormt een beloning voor onder andere zijn managementstijl gebaseerd op menselijke en maatschappelijke waarden.
  • In 2020 ontving Daoust het Top Employer-certificaat van het Top Employers Institute dat werkgevers beloont voor hun hr-inspanningen.
  • In 2018, werd Giles Daoust (CEO) verkozen tot Young Top Manager in het kader van The Entrepreneur AwardsHiermee werd hij beloond voor zijn innovatieve bijdrage aan het Belgische ondernemerschap binnen alle domeinen die invloed hebben op zijn onderneming.
  • In 2017, onderscheidde ons departement Career Management zich op vlak van innovatie, verwezenlijkingen en toegevoegde waarde voor klanten, en daarom kreeg het departement de titel van Best Career Transition Company 2017 tijdens de HR Excellence Awards.
  • In 2016, werd Daoust verkozen tot « Entreprise de l’Année® ». Dit is de belangrijkste onderscheiding die een Belgische onderneming kan ontvangen.

Daoust is fier op het geleverde werk van al haar teams, zonder wie dit allemaal niet mogelijk zou zijn geweest. Ontdek hier alle erkenningen die Daoust al in de wacht mocht slepen!

Daoust in cijfers

+450 vaste meewerkers
+8.300 voltijdse equivalenten
+50.000 jaarlijks aan het werk gezette personen
10e grootste werkgever in Brussel (bron: BECI)
+60 JobCenters in België
250 miljoen omzet (Omzetcijfer 2019)

Ontdek ook

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!