Ontdek de grote familie van Daoust

met Peter Van de Veire!

bouton envie de travailler chez Daoust ?

Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Ontdek Daoust met Peter Van de Veire!

Niemand minder dan Peter Van de Veire heeft Vlaanderen afgereisd om de grote familie van Daoust aan jullie voor te stellen. Zes mensen uit zes verschillende steden deelden hun Daoust-verhaal met Peter.

Bent u net zoals Peter Van de Veire ook benieuwd naar hun verhalen? Ontdek al onze video’s hieronder!

Nadine, huishoudhulp in Knokke

Een duurzame band met Daoust Dienstencheques: sociaal contact en voldoening
Peter Van de Veire ontmoet Nadine, die al meer dan 15 jaar werkzaam is bij Daoust Dienstencheques.
Nadine heeft nog altijd de goesting om erin te vliegen! Waarom? Het sociale contact met de klanten, de steun van de dienstencheques-consulenten en, niet te vergeten, de werkzekerheid bij Daoust. Ook als een klant afzegt, heeft ze direct vervanging. Ja, meteen!

Op zoek naar een stabiele job in alle legaliteit?
Met Daoust, werkt u bij u in de buurt, met een flexibel uurrooster en dit in alle legaliteit. Onze gespecialiseerde dienstencheques-consulenten bieden u een professionele en warme service aan. U tekent een volwaardig arbeidscontract met alle legale voordelen.
Daoust Dienstencheques zet elk jaar 3.500 huishoudhulpen aan het werk bij ongeveer 25.000 klanten. Volg hun voorbeeld en sluit u ook aan bij de grote familie van Daoust Dienstencheques!

Enis, uitzendkracht in Kortrijk

Daoust = Zoveel nieuwe mogelijkheden, dat is pure magie!
Peter Van de Veire ontmoet Enis, een uitzendkracht van Daoust, tewerkgesteld in de industriële sector. Enis werkt in een chemische fabriek, dichtbij huis, zoals gevraagd! “Dat heeft Daoust meteen kunnen regelen”, vertelt hij.
Enis was op zoek naar een job met veel doorgroeimogelijkheden. En ook dat is door Daoust geregeld!
Bij Daoust zorgen we voor een oplossing. We Love Solutions !

Daoust: Expert industrie in België
Dankzij haar uitgebreide netwerk van klanten in de industriële en technische sector kan Daoust de job voor jou vinden die het best overeenkomt met jouw professionele ervaring en voorkeuren.

Anna, student in Leuven

Je studies combineren met een job, dat creëert perspectieven
Peter Van de Veire ontmoet Anna, jobstudent bij Daoust. Anna combineert haar studies met een studentenjob in de verkoop. En ze vindt het superleuk! Financiële vrijheid, een leuke ervaring en sociaal contact met mensen … De dag na haar inschrijving bij Daoust kreeg Anna meteen al een jobaanbieding! “Dank u, Daoust!”

Zoek je een studentenjob?
Bij Daoust kan je terecht voor een grote variatie aan studentenjobs overal in België, in verschillende sectoren (horeca, bureau, retail, industrie, logistiek, cleaning, events …) en diverse bedrijven (publiek en privé).

Kris, outplacee in Gent

Outplacement via Daoust, een succesvolle start
Peter Van de Veire ontmoet Kris, een kandidaat van Daoust Outplacement. Het opstellen van een CV, de zoektocht naar een nieuwe baan, de voorbereiding op een sollicitatiegesprek … Het zijn zaken die zeker niet evident zijn na meer dan 30 jaar ergens tewerkgesteld te zijn!
Met de hulp van Daoust Outplacement vond Kris zijn motivatie snel terug. Allemaal dankzij de nieuwe Body & Mind-aanpak en het familiegevoel dat sterk heerst binnen Daoust.

Daoust Outplacement: ontdek onze Body & Mind-aanpak
Het is niet eenvoudig om om te gaan met ontslag. Bij Daoust Outplacement begeleiden we u om stapsgewijs opnieuw de arbeidsmarkt te betreden. Zodat u er opnieuw zin in krijgt om te gaan werken. Aan de hand van een persoonlijke benadering, een gevoel van beschikbaarheid en een empathische blik helpen we u de weg naar de arbeidsmarkt terug te vinden.

Clémentine, vroeger klant en nu uitzendkracht in Antwerpen

Een interimjob via Daoust, de snelle en flexibele oplossing
Peter Van de Veire ontmoet Clémentine, een voormalige klant van Daoust. Vandaag is Clémentine met pensioen maar ze is nog altijd zeer actief. Ze werkt namelijk als uitzendkracht bij Daoust. Eén ding is zeker, Clementine voelt zich thuis binnen de bedrijfscultuur van Daoust!

Daoust: pionier in interim sinds 1954
Daoust Interim stelt u tijdelijke opdrachten voor bij klantbedrijven. De consulent die uw dossier opvolgt in het JobCenter is ook diegene die de contacten met de klant onderhoudt. Hij/zij is dus de ideale partner om de best geschikte opdrachten voor u te vinden. We Love Solutions!

Ike, uitzendkracht in Brugge

Aan de slag via Daoust: variatie en voldoening
Peter Van de Veire ontmoet Ike. Hij is al meer dan 6 jaar uitzendkracht bij Daoust en werkt momenteel in een hotel. Dankzij de goede sfeer bij Daoust doet Ike zijn werk met veel plezier en hij hoopt dat hij nog lang deel van het team mag uitmaken.

Daoust: expert Horeca in België
Daoust is uitgegroeid tot een van de belangrijkste horeca-experts in België, dankzij samenwerkingen met de grootste cateringbedrijven en de hotels met het meeste aantal sterren van België. We stellen alles in het werk om de horeca-job te vinden die bij jou past. We Love Solutions!

Welkom bij Daoust, Welcome to the Family!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!