Ontdek de grote familie van Daoust

met Peter Van de Veire!

Ontdek Daoust met Peter Van de Veire!

Niemand minder dan de BV Peter Van de Veire heeft in Vlaanderen rondgetoerd om de grote familie van Daoust aan jullie voor te stellen. Hij heeft 6 personen in 6 verschillende Vlaamse steden ontmoet die elk om beurten hun Daoust-verhaal vertellen

Bent u zoals Peter Van de Veire ook benieuwd naar de verhalen? Ontdek al onze videos!

Nadine, huishoudhulp in Knokke

Een duurzame band met Daoust Dienstencheques: sociaal contact en voldoening
Peter Van de Veire ontmoet Nadine, die al meer dan 15 jaar werkzaam is bij Daoust Dienstencheques
Nadine heeft nog altijd de goesting om erin te vliegen! Waarom? Het sociale contact met de klanten, de steun van de dienstencheques consulenten en, niet te vergeten, de werkzekerheid bij Daoust. Ook als een klant afzegt, heeft ze direct vervanging. Ja, meteen!

Op zoek naar een stabiele job in alle legaliteit?
Met Daoust, werkt u bij u in de buurt, met een flexibel uurrooster en dit in alle legaliteit. Onze gespecialiseerde dienstencheques-consulenten bieden u een professionele en warme service aan. U tekent een volwaardig arbeidscontract met alle legale voordelen.
Daoust Dienstencheques zet elk jaar 3.500 huishoudhulpen aan het werk bij ongeveer 25.000 klanten. Doe zoals hen, en sluit u ook aan bij de grote familie van Daoust Dienstencheques!

Enis, uitzendkracht in Kortrijk

Daoust = Zoveel nieuwe mogelijkheden, dat is pure magie!
Peter Van de Veire ontmoet Enis, een uitzendkracht van Daoust, tewerkgesteld in de industriële sector . Enis werkt in een chemische fabriek, dichtbij zijn huis, zoals gevraagd! “Dit heeft Daoust meteen kunnen regelen”, zegt hij!
Enis wilde een job met veel doorgroeimogelijkheden. En ook dat is door Daoust geregeld!
Bij Daoust zorgen we voor een oplossing. We Love Solutions!

Daoust: Expert industrie in België
Dankzij haar uitgebreide netwerk aan klanten op vlak van industrie en techniek kan Daoust een job voor jou vinden die het best overeenkomt met jouw professionele ervaring en voorkeuren.

Anna, student in Leuven

Je studies combineren met een job, dat creëert perspectieven
Peter Van de Veire ontmoet Anna, jobstudent bij Daoust. Anna combineert haar studies met een studentenjob in de verkoop. En ze vindt het superleuk! Financiële vrijheid, leuke ervaring en sociaal contact met mensen… Wist u dat ze de dag na haar inschrijving bij Daoust direct al een job had gekregen ?! “Dank u, Daoust!”

Zoek je een studentenjob?
Bij Daoust kan je rekenen op een grote variatie aan studentenjobs overal in België, in allerlei sectoren (horeca, bureau, retail, industrie, logistiek, cleaning, events …) en diverse bedrijven (publiek en privé).

Chris, outplacee in Gent

Outplacement via Daoust, een succesvolle start
Peter Van de Veire ontmoet Chris, een kandidaat van Daoust Outplacement. Het opstellen van een CV, de zoektocht naar een nieuwe baan, de voorbereiding op een sollicitatiegesprek, … Zeker niet makkelijk na meer dan 30 jaar tewerkgesteld geweest zijn!
De motivatie terug krijgen na ontslag is zeer belangrijk maar met behulp van Daoust Outplacement was dit voor Chris mogelijk dankzij zijn nieuwe “Body & Mind” aanpak en het familiegevoel dat in grote mate binnen Daoust heerst.

Daoust Outplacement = Ontdek onze “Body & Mind” aanpak
Omgaan met een ontslag is een moeilijk moment in een carrière. Bij Daoust Outplacement zijn we ervan overtuigd dat je best eerst begeleid wordt vooraleer we je terug op weg helpen naar een nieuwe uitdaging. Zo laten wij je stapsgewijs terug in actie komen zodat je zin krijgt om opnieuw te bewegen. Dankzij onze mensgerichte benadering, onze nabijheid en onze empathie, helpen wij jou om opnieuw de weg naar een nieuwe uitdaging te vinden.

Clémentine, oude klant en nu uitzendkracht in Antwerpen

Een interimjob via Daoust, de snelle en flexibele oplossing
Peter Van de Veire ontmoet Clémentine, een oude klant van Daoust. De dag van vandaag is Clémentine met pensioen maar nog altijd zeer actief. Ze werkt als uitzendkracht bij Daoust. Eén ding is zeker, Clementine voelt zich thuis binnen de bedrijfscultuur van Daoust!

Daoust: pionier in interim sinds 1954
Daoust Interim stelt je tijdelijke opdrachten voor bij klantbedrijven. De consulent waar je mee in contact komt in het JobCenter is ook de persoon die de klanten ontmoet. Hij/zij kan je dus goed helpen om opdrachten te vinden die je het best liggen! We Love Solutions!

Ike, uitzendkracht in Brugge

Aan de slag via Daoust: variatie en voldoening
Peter Van de Veire ontmoet Ike, hij is al meer dan 6 jaar uitzendkracht bij Daoust. Ike werkt in een hotel via Daoust, en dankzij de goede sfeer van Daoust, doet hij het werk met veel plezier ! Ike hoopt dat hij nog lang deel van het team mag uitmaken.

Daoust: Expert Horeca in België
Door de samenwerking met de grootste cateringbedrijven en hotels met de meeste sterren van het land is Daoust uitgegroeid tot een van de belangrijkste horeca-experts in België. Daoust stelt alles in het werk om voor jou een job te vinden die echt bij je past. We Love Solutions!

Welkom bij Daoust, Welcome to the Family!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!