U verblijft in


Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

De vrijetijdskaart van Daoust Dienstencheques

Krijg tot € 250* korting op de diensten van uw Daoust-huishoudhulp!

Dankzij de vrijetijdskaart van Daoust Dienstencheques, geniet u van een korting tot € 250 per jaar per huishouden op de diensten van uw huishoudhulp van Daoust (€ 0,25 korting per uur gepresteerd door onze huishoudhulp)! Het bedrag van de terugbetaling zal op uw bankrekening worden overgeschreven.

Daoust is een Belgisch familiebedrijf dat actief is binnen de drie regio’s van het land en de drie landstalen. Al sinds 2003 zijn we pionier in dienstencheques. Dagelijks maakt Daoust 25.000 klanten gelukkig, dankzij meer dan 3.500 huishoudhulpen over heel België.

Uw Daoust-huishoudhulp is het nieuwste lid van uw familie. Hij/zij zorgt ervoor dat uw huis schittert en dat u meer vrije tijd heeft. Welcome to the Family!

Hoe kunt u genieten van dit aanbod?

Twee mogelijkheden:

  • Vul het formulier onderaan deze pagina in en vermeld in de commentaarzone “Vrijetijdskaart”.
  • Contacteer uw dichtsbijzijnde JobCenter en geef de code “Vrijetijdskaart” door aan uw Daoust Dientencheques-consulent(e).

En klaar is kees! Meer info over Daoust Dienstencheques? Klik hier.

Heeft u al een huishoudhulp of een contract bij een andere organisatie, maar wenst u toch beroep te doen op de expertise van Daoust Dienstencheques? Contacteer het dichtsbijzijnde Daoust JobCenter en één van onze consulentes zal u met raad en daad bijstaan om de overdracht vlot te laten verlopen.

Welkom bij Daoust, Welcome to the Family!

*€ 0,25 terubetaling per gepresteerd uur en in betalingsovereenstemming met een maximum van 500 dienstencheques per persoon per jaar (500 x € 0,25 = € 125) of met een maximum van 1000 dienstencheques per huishouden per jaar (1000 x € 0,25 = € 250). Aanbod voorbehouden voor nieuwe klanten, geldig gedurende 1 jaar en niet cumuleerbaar met andere kortingen. De terugbetaling voor de actieve klanten zal 1 keer per jaar plaatsvinden in december en berekend worden op basis van de verzamelde dienstencheques op naam van de medewerker.

Wenst u beroep te doen op de diensten van een huishoudhulp van Daoust?
Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op!

Door te klikken op «VERDER GAAN», bevestigt u uw contactaanvraag bij de n.v. Daoust in het kader van haar Dienstencheques departement.

Lees ons « beleid voor de bescherming van persoonlijke gegevens »

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!