Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

« Leadership Masculin de l’année » voor Giles Daoust!

Het nieuws werd gisterenavond bekendgemaakt tijdens de ceremonie van de LOBBY AWARDS 2022, met Alexander De Croo als promotor. De LOBBY AWARDS belonen de meest inspirerende leiders van het jaar in verschillende categorieën zoals economie, ESG, kunst, vrouwelijk, mannelijk etc…

Wij zijn er trots op dat Giles Daoust de prijs “Leadership Masculin de l’année” in de wacht heeft gesleept, weliswaar een gedeelde 1e plaats met Laurent Hublet, CEO van BeCentral.

Deze prijs is een beloning voor de mooie evolutie van Daoust en onze waarden, maar in het bijzonder ook voor de acties van onze CEO voor ondernemerschap en welwillend management, met name via zijn artikels, boeken en conferenties!

Een reden te meer om allemaal fier de naam Daoust te dragen!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!