Sluit je aan bij de studentenfamilie van Daoust!

Sluit je aan bij de studentenfamilie van Daoust!

Sluit je aan bij de studentenfamilie van Daoust!

Sluit je aan bij de studentenfamilie van Daoust!

Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Zoek je een studentenjob?

Droom je van een groter kot? Heb je nood aan een reisje om de examenstress van je af te schudden? Of moet je zelf je studies betalen? Ga dan aan de slag als jobstudent bij Daoust en vul je zakgeld aan!

Je kan rekenen op een grote variatie aan jobs overal in België, in allerhande sectoren (horeca, bureau, retail, industrie, logistiek, cleaning, events …) en in diverse bedrijven (publiek en privé).

Daoust Interim Service

Het departement Payroll Service (de vroegere Billing Services) wordt jouw nieuwe aanspreekpunt voor alle vragen in verband met jouw contracten, prestaties, loonfiches en/of alle andere sociale documenten zoals een C4, een arbeidsattest, een inlichtingenblad voor jouw mutualiteit, …

Het Payroll Service-team is bereikbaar via 02/548.94.22 van maandag t.e.m. vrijdag van 8u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 17u00 of via interimservice@daoust.be.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!