Sluit je aan bij de grote werknemersfamilie van Daoust!

Een bewezen selectiemethode!

Sluit je aan bij de grote werknemersfamilie van Daoust!

Sluit je aan bij de grote werknemersfamilie van Daoust!

Op zoek naar werk of een nieuwe uitdaging?

Daoust Selection zet alles op alles om je in contact te brengen met de werkgever van je dromen!

Daoust selecteert interessante en gekwalificeerde profielen voor klanten uit verschillende sectoren die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers voor langere termijn (bepaalde of onbepaalde duur). Dankzij ons ruime netwerk aan klanten rekruteren wij zowel voor privé- als voor publieke ondernemingen.

Iedereen kan gebruik maken van onze diensten, of je nu werkzoekend of een actieve werknemer bent. Als je zoekt naar een nieuwe uitdaging voor de lange termijn, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Onze aanpak begint bij de kandidaat

Wij beginnen altijd bij onze kandidaten! Wij analyseren samen met jou je verwachtingen, sterktes, vaardigheden en ervaring. Wij stellen alleen jobs voor die overeenkomen met jouw profiel en interesses. Dat is voor jou een extra garantie dat je een job vindt die echt bij je past.

Jouw contract

Het arbeidscontract dat je afsluit is tussen jou en het bedrijf waar je voor gaat werken. Desondanks staan wij altijd ter beschikking om je raad te geven bij de onderhandeling van je contract of om bepaalde aspecten ervan te verduidelijken.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!