Sluit je aan bij de grote werknemersfamilie van Daoust!

Een bewezen selectiemethode

Sluit je aan bij de grote werknemersfamilie van Daoust!

Sluit je aan bij de grote werknemersfamilie van Daoust!

Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Op zoek naar werk of een nieuwe uitdaging?

Daoust Selection zet alles op alles om u in contact te brengen met de werkgever van uw dromen.

Daoust selecteert interessante en gekwalificeerde profielen voor klanten uit verschillende sectoren die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers voor langere termijn (bepaalde of onbepaalde duur). Dankzij ons ruime netwerk aan klanten rekruteren wij zowel voor private als voor publieke ondernemingen.

Iedereen kan gebruik maken van onze diensten, of u nu werkzoekend of aan de slag bent. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging op lange termijn? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Onze aanpak begint bij de kandidaat

Wij starten altijd vanuit onze kandidaten. Samen met u analyseren wij uw verwachtingen, sterktes, vaardigheden en ervaring. Wij stellen enkel jobs voor die overeenkomen met uw profiel en interesses. Dat is voor u een extra garantie dat u een job zal vinden die echt bij u past.

Uw contract

Het arbeidscontract wordt afgesloten tussen u en het bedrijf waar u voor gaat werken. Wij blijven wel ter beschikking om u raad te geven bij de onderhandeling van uw contract of om bepaalde aspecten van uw contract te verduidelijken.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!