Al meer dan 15 jaar lang expert in loopbaanbegeleiding

Een mensgerichte benadering

Vertrouw op Daoust Career Management voor de ontwikkeling van uw carrière

Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Bent u in het bezit van een VDAB-voucher?
Dan helpen we u graag verder.

Bent u op zoek naar een nieuwe professionele uitdaging? Wilt u uw loopbaan een nieuwe wending geven? En bent u in het bezit van een VDAB-voucher?
Dan helpen we u graag verder !

Herkent u zich in een van volgende situaties?

• U heeft heel wat anciënniteit in een bepaalde sector of functie opgebouwd en u vraagt zich af of u daarmee elders aan de slag kan.
• U beschikt over weinig relevante werkerving en/of een beperkte kennis van de Belgische arbeidsmarkt.
• U bent een werkzoekende 55-plusser en vraagt zich af in welke mate u nog kansen heeft om een job te vinden
• U heeft beperkte digitale vaardigheden en u kan een boost gebruiken in uw zoektocht naar een job.
• U heeft jaren lang zeer gespecialiseerde ervaring opgedaan en twijfelt of u daarbuiten nog andere opportuniteiten kan vinden.
• Door uw persoonlijke situatie bent u niet op zoek naar de klassieke 9-to-5 job en u heeft verder geen helder zicht op andere mogelijkheden.
• U bent niet meer zeker of u op dezelfde manier wilt blijven werken. Misschien wilt u wel een eigen zaak beginnen als zelfstandige? U vraagt zich af hoe u dit slim aanpakt.

Wees gerust, deze situaties zijn zeer herkenbaar voor ons. Onze coaches begeleiden dagelijks hoog- en minder hoogopgeleiden, managers, operationele specialisten, selfmade talenten, jongeren, 55-plussers … in een succesvolle zoektocht naar werk.  

Daoust in een notendop

Daoust is een Belgisch familiebedrijf dat al meer dan 65 jaar actief is op de Belgische arbeidsmarkt. We hebben ruim 20 jaar ervaring in outplacement, loopbaanbegeleiding en jobcoaching.

U kan erop vertrouwen dat wij over een zeer grondige kennis beschikken van de arbeidsmarkt. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze samenwerking met beroepsfederaties en klanten in zowat alle sectoren, weten we als geen ander hoe we u op een succesvolle manier kunnen helpen in de zoektocht naar een nieuwe job! 

Waar staan we voor en wat is onze aanpak?  

Alles wat we doen staat in het teken van onze fundamentele waarden:

We love Solutions! We werden niet voor niets in 2017 verkozen tot “Best Career Transition Company” want samen met u werken we aan kwalitatieve, praktische en concrete oplossingen. We love Solutions for you!

Welcome to the Family! We werken graag in teamverband en hebben respect voor menselijke en maatschappelijke waarden, voor het milieu en voor diversiteit. We zijn een echt familiebedrijf met ondernemersbloed in onze genen en we zetten volop in op de ontwikkeling van onze medewerkers. Voor u betekent dat een persoonlijke begeleiding van professionele coaches die mee zijn met de evoluties binnen de arbeidsmarkt en toegang hebben tot een netwerk dat ook voor u de weg opent naar werk. Het betekent ook dat onze coaches u een intensieve begeleiding aanbieden op maat om uw professionele doelstellingen te bepalen en te realiseren. U krijgt een vaste referentiecoach die u doorheen het hele traject zal begeleiden. 

Een begeleidingstraject duurt minimum zes en maximum negen maanden. U krijgt 16 uur individuele coaching (georganiseerd in sessies van één à twee uur) en blijft steeds in contact met uw coach via de driewekelijkse opvolgingsmomenten.  

Onze Body & Mind-benadering

Omdat voor ons de persoon achter het cv centraal staat, gaat in onze aanpak ook aandacht naar het feit dat u als werkzoekende mentaal en fysiek in beweging moet blijven. Solliciteren is topsport! Volg dus zeker een van onze workshops rond “een gezonde levensstijl om meer energie te hebben” of “stressbeheersing”. U kan één workshop naar keuze volgen bovenop de 16 uur jobcoaching. 

Volgende topics kunnen (in functie van uw behoeften) aan bod komen in de coachingsessies:

 • Opmaak van een persoonlijke balans: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en wat ben ik daarmee op de arbeidsmarkt?
 • Opstellen van een persoonlijk actieplan
 • Cv & Motivatiebrief
 • Arbeidsmarkt en zoekkanalen
 • Jobsearch via sociale media
 • Opleidingsnoden versus opleidingsaanbod
 • Netwerken
 • Sollicitatiegesprek
 • Testen en assessments
 • Telefonisch prospecteren en feedback vragen
 • Jobbeurzen en events/jobhunting
 • Een nieuwe start

Interesse?
Stuur een mailtje naar vouchersvdab@daoust.be.
Of bel ons op 0489 67 04 92.
Spreek ook gerust een boodschap in op ons antwoordapparaat en we bellen u terug!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!