Al meer dan 15 jaar lang expert in loopbaanbegeleiding

Een mensgerichte benadering

Volledig en geïntegreerd beheer van uw carrière

Vertrouw op Daoust Career Management voor de ontwikkeling van uw carrière


Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Bent u werkzoekende of werkende?

Onze jobcoaches bieden u begeleiding op maat (individueel of in groep). Hun doelstelling is om u te begeleiden naar het definiëren van uw professionele doelen en het realiseren ervan.

Daoust biedt een breed gamma aan opleidingen voor werkzoekenden of werkenden die een andere richting willen uitgaan met hun carrière. Deze begeleidingen houden onder andere in: opstellen van een professionele balans via een CV en motivatiebrief, voorbereiding van een sollicitatiegesprek …

Onze partnerships in jobcoaching

Daoust heeft verschillende jobcoachingsprojecten ontwikkeld in samenwerking met Actiris en VDAB. Deze projecten zijn voornamelijk gericht op werkzoekenden en moeten het hen makkelijker maken om een professionele oriëntatie te definiëren en vervolgens ook werk te zoeken in die richting. Dankzij de interventie van de regionale tewerkstellingsagentschappen zijn de meeste van deze begeleidingen gratis.

U wilt bepaalde vaardigheden verder ontwikkelen binnen uw huidige werkplek?

Naargelang uw noden stelt Daoust Career Management u een breed en op maat gemaakt gamma voor van diverse en gevarieerde opleidingen (Change Management, individual coaching, sectoropleidingen: Horeca, sales attitude, dienstencheques …).

De opleidingen van Daoust Career Management zijn er om elke werknemer (vast personeel, uitzendkracht, toekomstige werknemer, …) vanuit elke klantonderneming op te leiden.

Elke opleiding van Daoust Career Management wordt aangepast is aan de eigen cultuur van uw onderneming, de doelstellingen die u wenst te bereiken, uw kennen en uw kunnen. Dat maakt elke opleiding dus uniek.

Voorbeelden van de thema’s die aan bod komen

  • Persoonlijke ontwikkeling: tijdbeheer, leadership, stress management
  • Communicatie: klachtenbeheer, actief luisteren, non-verbale communicatie
  • Human resources: personeelsbeheer, team building, evaluatiemoment
  • Verkoop: verkoop luxe-artikelen, klantgeoriënteerd denken en handelen
  • Projectbeheer: implementatie, het financieel management

Heeft u interesse in een opleiding van Daoust Career Management?
Stel de opleiding voor aan uw werkgever en dien uw aanvraag in!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!