Al meer dan 15 jaar lang een expertise in « loopbaanbegeleiding »

Een mensgerichte benadering

Volledig en geïntegreerd beheer van je carrière

Vertrouw op Daoust Career Management voor de ontwikkeling van je carrière!

Bent u werkzoekende of werknemer?

Het team van jobcoaches zal een begeleiding op maat aanbieden, individueel of in groep. Hun doelstelling: een begeleiding die leidt tot een afgebakend project en een nieuwe tewerkstelling!

Daoust biedt een breed gamma aan begeleidingen aan voor werkzoekenden of werknemers die graag een andere richting uitgaan in hun professionele carrière. Deze begeleidingen houden onder andere in: opstellen van een professionele balans via een CV en motivatiebrief, voorbereiding van een sollicitatiegesprek …

De partnerships in Jobcoaching

Daoust heeft verschillende jobcoachingsprojecten ontwikkeld in samenwerking met Actiris en VDAB, gericht naar werkzoekenden. Deze projecten hebben tot doel om de zoektocht naar werk en de professionele oriëntatie te stimuleren. Dankzij de interventie van de regionale tewerkstellingsagentschappen zijn de meeste van deze begeleidingen gratis.

Wenst u uw competenties te ontwikkelen binnen uw onderneming?

Daoust Career Management stelt u een breed gamma aan diverse en gevarieerde opleidingen voor (Change Management, individual coaching, sectoropleidingen: Horeca, sales attitude, dienstencheques,…) op maat naar gelang uw noden.

De opleidingen van Daoust Career Management zijn er om elke werknemer op te leiden (vast personeel, uitzendkracht, toekomstige werknemer, …) vanuit elke klantonderneming.

Elke opleiding van Daoust Career Management is uniek aangezien deze aangepast is aan de eigen cultuur van uw onderneming evenals aan de doelstellingen die u wenst te bereiken. Deze opleidingen zijn ook gebaseerd op de « know-how » alsook op de « life-skills ».

Voorbeelden van de thema’s die aan bod komen

  • Persoonlijke ontwikkeling: tijdbeheer, leadership, stress management
  • Communicatie: klachtenbeheer, actief luisteren, non-verbale communicatie
  • Human Resources: personeelsbeheer, team building, evaluatiemoment
  • Verkoop: verkoop luxe-artikelen, zijn en denken « klantenoriëntatie»
  • Projectbeheer: implementatie, het financieel management

Heb je interesse in een opleiding van Daoust Career Management?
Praat erover met uw werkgever zodat er een aanvraag bij Daoust ingediend kan worden!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!