Daoust Outplacement helpt u opnieuw op te starten!

Al meer dan 20 jaar lang expert in loopbaanbegeleiding

Een mensgerichte benadering

Vertrouw op Daoust Career Management voor de ontwikkeling van uw carrière


Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Daoust Career Management: onze professionele coaching inzake loopbaanbegeleiding

Daoust begeleidt u in uw professionele ontwikkeling. Of u nu werk zoekt of aan het werk bent, wij bieden u een professionele coaching en training voor een succesvol loopbaanbeheer: beoordeling van individuele vaardigheden, beroeps(her)oriëntatie, verbetering van uw soft skills, inplacement, outplacement, begeleiding bij het zoeken van werk, change management, personal coaching, training, …

Tijdens de HR Excellence Awards 2017 hebben we de prestigieuze titel Best Career Transition Company in ontvangst mogen nemen. Deze titel wordt uitgereikt aan Belgische hr-bedrijven die zich onderscheiden op vlak van innovatie, verwezenlijkingen en toegevoegde waarde voor hun klanten.

Onze Body & Mind-aanpak

De wereld evolueert, maar ook u staat niet stil … Gedurende uw hele loopbaan zal u geconfronteerd worden met keuzes, veranderingen en nieuwe behoeften. Aan de hand van onze Body & Mind-aanpak begeleidt Daoust Career Management u doorheen nieuwe uitdagingen en moeilijkheden. Dat doen we door aandachtig naar uw verhaal te luisteren in het kader van een stimulerende en professionele aanpak.

Onze filosofie: zich goed voelen in lichaam en geest is de sleutel tot een vlotte professionele ontwikkeling.

Wij helpen u uw professionele doelstellingen te behalen aan de hand van twee complementaire programma’s:

Daoust Career Management in cijfers

+20 jaar ervaring in outplacement
+100 consulenten en coaches ter beschikking
+70 JobCenters in België
070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!