Al meer dan 15 jaar lang een expertise in « loopbaanbegeleiding »

Een mensgerichte benadering

Vertrouw op Daoust Career Management voor de ontwikkeling van je carrière!

Daoust Career Management: Onze oplossingen bij loopbaanbegeleiding

Wil je jouw carrière ontwikkelen? Of je nu werkzoekend of een werknemer bent, Daoust Career Management biedt coaching en training voor een volledig en geïntegreerd loopbaanbeheer: beoordeling van individuele vaardigheden, beroeps(her)oriëntatie, verbetering van je soft skills, inplacement, outplacement, begeleiding bij het zoeken van werk, change management, personal coaching, training …

We hebben de prestigieuze titel van Best Career Transition Company ontvangen tijdens de HR Excellence Awards 2017. Deze wedstrijd beloont de Belgische HR-bedrijven die zich onderscheiden op vlak van innovatie, hun verwezenlijkingen en hun toegevoegde waarde naar hun klanten.

Onze “Body & Mind” benadering

De wereld evolueert en jij ook… Gedurende je hele loopbaan zal je geconfronteerd worden met keuzes, veranderingen en nieuwe behoeften. Met onze Body & Mind benadering begeleidt Daoust Career Management je doorheen je nieuwe uitdagingen en moeilijkheden, door aandachtig te luisteren en gebruik te maken van een stimulerende en professionele aanpak.

Onze filosofie: je goed voelen in je hoofd en in je lichaam, om je carrière op een serene manier te laten evolueren.

Wij helpen je met je carrièredoelstellingen op basis van 2 peilers:

Peter Van de Veire ontmoet een tevreden kandidaat outplacement van Daoust.

Chris legt aan Peter Van de Veire uit hoe Daoust Outplacement hem heeft bijgestaan en geholpen om zich te herpakken na zijn ontslag.

Peter heeft 6 personen in 6 verschillende Vlaamse steden ontmoet die elk om beurten hun Daoust-verhaal vertellen. Ontdek hier de video’s van Daoust gepresenteerd door Peter Van de Veire.

Daoust Career Management in cijfers

+15 jaar ervaring in outplacement
+100 consulenten en coaches ter beschikking
+50 JobCenters in België
070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!