Er zijn momenten in ons professionele leven waarin we omringd wensen te zijn

Een mensgerichte benadering

Vind dankzij Daoust Outplacement de weg naar een nieuwe uitdaging!

Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Daoust staat klaar voor elke ontslagen werknemer

Hoewel het outplacementproces niet verplicht is voor werknemers die niet aan de wettelijke voorwaarden voldoen, komt het toch meer om meer voor dat de werkgever dit aanbiedt aan al zijn ontslagen werknemers.

Aarzel dus zeker niet om ernaar te vragen bij je werkgever.

Concreet dien je binnen de 2 maand die volgen op je ontslag, een aanvraag tot outplacement in te dienen bij je werkgever indien hij/zij dit niet uit eigen initiatief heeft gedaan. Wanneer hij/zij je het aanbod doorgestuurd heeft, dien je hem de bevestigingsbrief ondertekent terug te bezorgen per aangetekende zending, en dit binnen de maand.

Jouw Daoust Outplacement-consulent neemt vervolgens contact met je op om de start van je outplacement in orde te brengen.

Een outplacementprogramma bestaat uit 3 modules van elk 20 uur, verdeeld over een maximale periode van 1 jaar.

De sessies zijn individueel of collectief. De formule van je begeleiding kan collectief zijn (in groep), individueel of gemengd (combinatie van individuele en collectieve sessies).

Garantie tot herneming: indien je opnieuw werk zou vinden maar dit binnen de drie maanden verliest, dan kan de outplacement op jouw aanvraag hernomen worden op het punt waar deze gestopt was. Echter zal de totale duur van de outplacement niet de maximumduur van 1 jaar ten opzichte van de oorspronkelijke startdatum mogen overschrijden.

Wens je meer te weten over dit aanbod?
Contacteer Daoust Outplacement op 02/548.94.66 of via outplacement@daoust.be.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!