Ontdek onze Body & Mind aanpak!

Er zijn momenten in ons professionele leven waarin we omringd wensen te zijn

Een mensgerichte benadering

Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Daoust Outplacement: Werkwijze

  • Vraag outplacement aan bij je werkgever (binnen de 2 maanden die volgen op je ontslag), indien hij je dit niet zelf heeft voorgesteld. Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, zal je werkgever je verplicht een offerte voor outplacement opsturen. Maar het gebeurt steeds vaker dat een werkgever dit aan al zijn ontslagen werknemers aanbiedt.
  • Je werkgever stuurt je de offerte tot outplacement op.
  • Om de offerte te aanvaarden, stuur je gewoon de ondertekende bevestigingsbrief aangetekend naar je voormalige werkgever.
  • Je Daoust Outplacement consulent neemt contact met je op om het begin van je begeleiding vast te leggen.
  • Een outplacementprogramma bestaat uit 3 modules van elk 20 uur, verdeelt over een periode van maximum 1 jaar. De sessies zijn collectief of individueel. De formule van jouw begeleiding kan zowel collectief (in groep), individueel of gemengd zijn (combinatie van collectieve en individuele sessies).
070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!