Ontdek onze Body & Mind aanpak!

Er zijn momenten in ons professionele leven waarin we omringd wensen te zijn

Een mensgerichte benadering

Vindt dankzij Daoust Outplacement een nieuwe uitdaging!

Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Peter Van de Veire ontmoet een tevreden kandidaat outplacement van Daoust.

Daoust geeft een nieuwe draai aan outplacement

Chris legt aan Peter Van de Veire uit hoe Daoust Outplacement hem heeft bijgestaan en geholpen om zich te herpakken na zijn ontslag.

Peter heeft 6 personen in 6 verschillende Vlaamse steden ontmoet die elk om beurten hun Daoust-verhaal vertellen. Ontdek hier de video’s van Daoust gepresenteerd door Peter Van de Veire.

Ontdek onze “Body & Mind” aanpak

Omgaan met een ontslag is een moeilijk moment in een carrière.

Bij Daoust Outplacement zijn we ervan overtuigd dat je best eerst begeleid wordt vooraleer we je op weg te helpen naar een nieuwe uitdaging. Zo laten wij je stapsgewijs terug in actie komen zodat je zin krijgt om opnieuw te bewegen.

Onze doelstellingen om jou te helpen:

Dankzij onze mensgerichte benadering, onze nabijheid en onze empathie, helpen wij jou om opnieuw de weg naar een uitdaging te vinden.

Klaar? Wij bieden jou:

  • Emotionele en motivationele steun.
  • Een opleiding: je leert en oefent de sollicitatie- en penetratietechnieken van de markt.
  • Coaching: Samen met de consulent werk je intensief samen aan een sollicitatiestrategie.
  • Logistieke ondersteuning: Daoust Outplacement stelt enkele onmisbare informatiebronnen van de arbeidsmarkt (pers, tijdschriften, naslagwerken…) en de nodige infrastructuur (bureau, telefoon, fax, toegang tot het internet…) ter beschikking bij de zoektocht naar een job.

Daoust Outplacement ondersteunt je bij elke fase en helpt je deze te overwinnen, opnieuw zelfvertrouwen te krijgen en op te veren. En dat zowel bij de zoektocht naar nieuw werk, als bij de ontwikkeling van een professionele activiteit als zelfstandige of bij het vinden van een opleiding op lange termijn om te heroriënteren

Daoust Outplacement in cijfers

2001 Pionier van outplacement
1200 Ontslagen personen begeleidt per jaar
+50 JobCenters in België
070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!