Al 65 jaar lang pionier in interim 

Sluit je aan bij de grote interimfamilie van Daoust!

Opdrachten van een verschillende duur en in verscheidene sectoren

Sluit je aan bij de grote interimfamilie van Daoust!

Sluit je aan bij de grote interimfamilie van Daoust!


Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Zin om op een flexibele manier ervaring op te doen?

Als pionier in interim sinds 1954, stelt Daoust Interim u tijdelijke opdrachten voor bij klantbedrijven. Een interim job laat u dus toe om gevarieerde professionele opdrachten uit te oefenen in meerdere organisaties om zo een sterke en veelzijdige ervaring op te bouwen. Deze tijdelijke opdrachten kunnen verschillend zijn in duur (een dag, een week, een maand, meerdere maanden …) en sector.

Bij Daoust is de consulent(e) waar u mee in contact komt in het JobCenter ook de persoon die de klanten ontmoet. Hij/zij kan u dus goed helpen om opdrachten te vinden die u het best liggen!

Vragen? Aarzel dan niet en contacteer uw Daoust JobCenter.

Uw contract en uw rechten

Aangezien Daoust uw werkgever is, tekent u een contract bij ons. Het is dan ook Daoust die u uitbetaalt op basis van dezelfde rechten als de werknemers van de klant. Uw salaris wordt overgeschreven op uw bankrekening op het einde van elke week volgend op de ontvangst van uw prestatiefiche.

Het statuut van uitzendkracht verandert niets aan uw rechten als werknemer. U heeft namelijk dezelfde rechten als een vaste werknemer van het klantbedrijf (ziekte, werkongeval, werkloosheidsuitkering, familiale uitkeringen, vakantiegeld …).

U zal uw contracten op elektronische wijze ontvangen. Raadpleeg de handleiding hier!

Daoust Interim in cijfers

50% van onze uitzendkrachten vindt vast werk op middellange termijn
205 verschillende nationaliteiten in interim
+50.000 arbeiders of bedienden
070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!