U verblijft in


Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Daoust Dienstencheques: partner van Immoweb !

Verhuizen is nooit eenvoudig, zeker als men in een andere stad of gemeente intrekken! Dankzij het partnerschap tussen Daoust Dienstencheques en Immoweb, helpen wij u een huishoudhulp te vinden die beantwoord aan uw wensen en dit in alle eenvoud.

Of het nu gaat om een grote schoonmaak voor uw verhuis of voor herhaaldelijk werk, doe gerust een beroep op Daoust Dienstencheques om uw nieuw huis helemaal te laten schitteren!

Vul het formulier en geef in de commentaarzone Immoweb in:

Wenst u beroep te doen op de diensten van een huishoudhulp van Daoust?
Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op!

Door te klikken op «VERDER GAAN», bevestigt u uw contactaanvraag bij de n.v. Daoust in het kader van haar Dienstencheques departement.

Lees ons « beleid voor de bescherming van persoonlijke gegevens »

Uw huishoudhulp van Daoust is het nieuwste lid van uw familie! Dankzij hem of haar, schittert uw huis opnieuw en beschikt u over meer vrije tijd voor uzelf… 

Daoust is een Belgische familiale onderneming die actief is binnen de 3 regio’s van het land en de 3 landstalen. Als pionier van Dienstencheques sinds 2003, stelt Daoust dagelijks 25.000 klanten tevreden, dankzij meer dan 3.500 huishoudhulpen over heel België .

Om beroep te kunnen doen op Daoust Dienstencheques, kan u ook contact opnemen met het dichtstbijzijnde JobCenter van Daoust in uw buurt en de code Immoweb opgeven bij uw inschrijving.

En klaar is kees! Meer info over Daoust Dienstencheques?

Welkom bij Daoust, Welcome to the Family!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!