Uw huishoudhulp van Daoust, het nieuwste lid van uw familie!

Daoust Dienstencheques: dit jaar al 15 jaar partner van de Gezinsbond!

Krijg tot €750* korting op de diensten van uw Daoust-huishoudhulp tijdens één jaar!

Dankzij de exclusieve samenwerking tussen Daoust Dienstencheques en de Gezinsbond, geniet u van een korting gaande tot €750 per jaar per huishouden op de diensten van een huishoudhulp van Daoust tijdens één jaar (0,75€ korting per gepresteerd uur door onze huishoudhulpen)!

Daoust is een Belgische familiale onderneming die actief is binnen de 3 regio’s van het land en de 3 landstalen. Als pionier van Dienstencheques sinds 2003, stelt Daoust dagelijks 25.000 klanten tevreden, dankzij meer dan 3.500 huishoudhulpen over heel België.

Uw huishoudhulp van Daoust is het nieuwste lid van uw familie! Dankzij hem of haar, schittert uw huis opnieuw en beschikt u over meer vrije tijd voor uzelf… Welcome to the Family!

Hoe kan je genieten van dit aanbod?

2 mogelijkheden:

  • Vul het formulier « Een huishoudhulp nodig? » dat zich onderaan deze pagina bevindt, in en geef in de commentaarzone “Gezinsbond” en uw lidnummer in;
  • Contacteer uw dichtsbijzijnde JobCenter en geef de naam “Gezinsbond” mee aan uw Daoust Dientencheques-consulent(e).

En klaar is kees! Meer info over Daoust Dienstencheques?

Heb je reeds een huishoudhulp of een contract met een andere organisatie, maar wens je toch beroep te doen op de expertise van Daoust Dienstencheques? Contacteer dan het dichtsbijzijnde Daoust Jobcenter en één van onze consulentes zal je met raad en daad bijstaan om de overdracht vlot te laten verlopen.

Hoe zit deze korting precies in elkaar?

Als klant dien je jaarlijks je lidmaatschap te vernieuwen. Indien je lid wordt, krijg je een spaarkaart waarop je al jouw punten kan plaatsen. Deze punten kunnen enkel in jouw JobCenter op de kaart geplaatst worden. Deze punten worden wekelijks bijgewerkt.

Welkom bij Daoust, Welcome to the Family!

*€0,75 terubetaling per gepresteerd uur en in betalingsovereenstemming met een maximum van 500 dienstencheques per persoon per jaar (500 x 0,75€ = 375€) of met een maximum van 1000 dienstencheques per huishouden per jaar (1000 x 0,75€ = 750€). Aanbod voorbehouden voor nieuwe klanten, geldig gedurende 1 jaar en niet cumuleerbaar met andere kortingen. De terugbetaling voor de actieve klanten (na samenwerking van 6 maanden) zal 1 keer per jaar plaatsvinden in december en berekend worden op basis van de verzamelde dienstencheques op naam van de medewerker.

Wenst u beroep te doen op de diensten van een huishoudhulp van Daoust?
Vul dit formulier in, wij nemen vervolgens contact op met u!

Door te klikken op «VERDER GAAN», bevestigt u uw contactaanvraag bij de n.v. Daoust in het kader van haar Dienstencheques departement.

Lees ons « beleid voor de bescherming van persoonlijke gegevens »

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter