U verblijft in


Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Daoust Dienstencheques: al meer dan 15 jaar ervaring!

Krijg tot € 600* korting per jaar op de prestaties van uw Daoust-huishoudhulp!

Dankzij de exclusieve samenwerking tussen de Gezinsbond en Daoust, geniet u als Gezinsbond-lid én Daoust-klant tot € 600* korting per jaar op de prestaties van uw huishoudhulp!

Daoust is een Belgische familiebedrijf dat actief is in de 3 regio’s en talen van het land. Dankzij meer dan 3.500 huishoudhulpen, stellen wij meer dan 25.000 klanten tevreden over heel België !

Dankzij uw Daoust-huishoudhulp hoeft u zich geen zorgen meer te maken om uw huishoudelijke taken. Uw woning blinkt als nooit tevoren, en u geniet van meer tijd voor uzelf en uw gezin!

Wist u dat Daoust tot een van weinige dienstenchequesbedrijven behoort die geen extra kosten aanrekent? Dubbel voordeel dus!

Hoe kan u genieten van dit voordeel?

 1. De eerste vereiste is dat u als gezin lid bent van de Gezinsbond, meer info hieromtrent vindt u op de website www.gezinsbond.be. Dit lidmaatschap moet u jaarlijks vernieuwen.
 2. Bestel en betaal uw dienstencheques bij Sodexo via www.dienstencheques-vlaanderen.be of www.dienstencheque.brussels.
 3. Plaatst uw aanvraag bij Daoust. Ontdek hieronder hoe u dit doet.
 4. Van zodra een Daoust-huishoudhulp bij u opstart, houden wij de prestaties bij. Voor elke tijdige betaling, binnen de maand van de prestatie, ontvangt u (onder de vorm van een spaarkorting) € 0,60* korting per gepresteerd én betaald uur.
 5. De spaarkorting, eigen aan de gezinsbond, wordt op uw persoonlijke kaart geplaatst. Hiervoor dient u langs te komen in één van onze JobCenters.
  • U kan de korting nog tot 6 maanden na de prestatiedatum van de huishoudhulp opladen, nadien vervalt deze onherroepelijk.
  • Een laattijdige betaling, later dan 1 maand na de prestatiedatum, doet het voordeel voor de betreffende prestaties vervallen.
  • Dit voordeel is niet cumuleerbaar met andere kortingen.

Hoe vraagt u de diensten van een Daoust-huishoudhulp aan? Twee mogelijkheden:

 • Vul het formulier “Een huishoudhulp nodig?hieronder in. In het opmerkingenveld vermeldt u dat u lid bent van de Gezinsbond en geeft u uw actief lidnummer mee.
 • Plaats uw aanvraag telefonisch. Contacteer uw dichtstbijzijnde JobCenter en geef zeker uw Gezinsbond-lidnummer door.

Heeft u reeds een huishoudhulp of een contract met een andere organisatie, maar wilt u toch graag van dit voordeel genieten? Dat kan, contacteer daarvoor het dichtstbijzijnde Daoust JobCenter en onze consulenten zorgen voor de opvolging van uw dossier.

Welkom bij Daoust, Welcome to the Family!

*€ 0,60 terugbetaling per gepresteerd uur en in betalingsovereenstemming met een maximum van 500 dienstencheques per persoon per jaar (500 x € 0,60 = € 300) of met een maximum van 1000 dienstencheques per gezin per jaar (1000 x € 0,60 = € 600). Deze korting is onderhevig aan wijzigingen in het contract gesloten tussen de Gezinsbond en Daoust.

Wenst u beroep te doen op de diensten van een huishoudhulp van Daoust?
Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op!

Door te klikken op «VERDER GAAN», bevestigt u uw contactaanvraag bij de n.v. Daoust in het kader van haar Dienstencheques departement.

Lees ons « beleid voor de bescherming van persoonlijke gegevens »

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!