Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Een huishoudhulp nodig?

Daoust Dienstencheques biedt nu tot € 250* korting aan al haar nieuwe klanten! Want hygiëne is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag.

Onze thuis is vandaag ook kantoor, vergaderzaal, klaslokaal, sportzaal, speelplaats, restaurant en bioscoopzaal geworden. We spenderen veel meer tijd thuis en hygiëne is één van de sleutels tot het verslaan van het coronavirus. Een propere omgeving is dus nooit belangrijker geweest dan vandaag.

De werknemers van Daoust Dienstencheques zijn dan ook fier dat ze u kunnen helpen uw huis onberispelijk proper te houden. Daarom biedt Daoust Dienstencheques tot € 250* korting aan al haar nieuwe klanten. Klik hier om de voorwaarden van de actie door te lezen!

Onze 3.500 huishoudhulpen helpen vandaag al 25.000 klanten met hun huishoudelijke taken. Bent u de volgende tevreden klant?

Welcome to the Family!


Verstuur meteen uw aanvraag!

U verbindt u nog nergens toe door dit formulier in te vullen.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u te verwelkomen in onze familie!

De velden met een sterretje (*) moeten verplicht ingevuld worden.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!