Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

In april leverde Daoust bijna 400 kg paaseitjes, die bedoeld waren voor onze klanten, aan een tiental Belgische ziekenhuizen. We wouden een zoet moment schenken aan de helden van de zorg die dagelijks alles gaven in de strijd tegen Corona. Vandaag vechten deze helden nog steeds hard tegen de pandemie en we hebben dan ook besloten om hen, deze keer financieel, te steunen. Daarom schonken we een bedrag aan de Cliniques universitaires Saint-Luc.

De zorgsector wordt vandaag enorm belast en het is dan belangrijk het personeel thuis een moment van rust te kunnen schenken dankzij een babysit, de levering van maaltijden aan huis … Als Belgisch familiebedrijf zien we dit als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

We moeten vandaag, nog meer dan ooit, solidair zijn want elk gebaar telt! Wenst u zelf bij te dragen aan dit initiatief? Dat kan op deze pagina: projetsdesaintluc.be/fonds-covid

Zorg goed voor uzelf en uw dierbaren!

Het Daoust-team

Welcome to the Family!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!