Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Informatie – Coronavirus

Ter navolging van de maatregelen die door onze Regering werden genomen i.v.m. het coronavirus werken we momenteel achter gesloten deuren. We blijven uiteraard beschikbaar om al uw (aan)vragen te beantwoorden via telefoon of email van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. We vragen u echter om de voorkeur te geven aan contact via email gezien het grote aantal oproepen dat we momenteel ontvangen.

Onze huishoudhulpen

De prestaties van onze Dienstencheques-huishoudhulpen zijn tijdelijk stopgezet tot nader order (ten minste t/m 19/04 ). U bent huishoudhulp en wenst meer informatie? Klik hier.

!!! OPGELET : ons algemeen telefoonnummer (02/513.14.14) is momenteel overbelast. Daarom vragen we u meteen contact op te nemen met het betrokken JobCenter of de betrokken dienst:

  • Uw Daoust JobCenter blijft ter beschikking voor alle aanvragen m.b.t. uitzendkrachten of de zoektocht naar werk (de contactgegevens vindt u hier);

  • Het Daoust Payroll Service-team staat ter beschikking van alle uitzendkrachten voor alle vragen m.b.t. arbeidscontracten, prestaties, loonfiches en/of andere sociale documenten. Contactgegevens: 02/548.94.22interimservice@daoust.be ;

  • Wenst u contact op te nemen met een specifiek departement binnen Daoust? Dan vindt u alle contactgegevens in de linkerkolom van deze pagina.

Samen kunnen we erin slagen de verspreiding van het virus te vertragen. We bedanken u alvast voor uw begrip en houden u op de hoogte van hoe de situatie verder evolueert.

Zorg goed voor uzelf en uw naasten.

We herinneren u er graag aan dat met een aantal eenvoudige maatregelen de verspreiding van griepvirussen, coronavirussen en andere virussen vermeden kan worden. Daarom vragen we u volgende regels te respecteren:

  • Was regelmatig uw handen met zeep.
  • Raak uw gezicht zo weinig mogelijk met uw handen aan.
  • Geef geen kus of schud geen handen.
  • Hoest in de plooi van uw arm.
  • Bewaar, indien mogelijk, een sociale afstand van 1,5m met anderen.

We raden u aan om de aanbevelingen inzake hygiëne die werden meegegeven door onze Regering op te volgen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere (aan)vragen.

U vindt de lijst van onze JobCenters hier!

Hartelijk bedankt voor uw medewerking.

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!