U verblijft in


Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Daoust Dienstencheques: partner van Compass!

Ontvang tot € 250* korting op de prestaties van uw Daoust-huishoudhulp!

Dankzij de samenwerking tussen Daoust Dienstencheques en Compass, geniet u tot € 250* korting per jaar per gezin op de prestaties van een Daoust-huishoudhulp!

Daoust is een Belgische familiale onderneming die actief is in de 3 regio’s en de 3 talen van ons land. In 2003 was Daoust de pionier inzake dienstencheques. Vandaag stellen we dankzij onze 3.500 huishoudhulpen dagelijks 25.000 klanten tevreden.

Uw Daoust-huishoudhulp is het nieuwste lid van uw familie! U hoeft zich niet langer te bekommeren om huishoudelijke taken. Uw woning blinkt als nooit tevoren en bovendien heeft u meer tijd voor uzelf en uw gezin. Welcome to the Family!

Hoe kan u genieten van dit aanbod?

Twee mogelijkheden:

  • Vul het formulier “Een huishoudhulp nodig?” in, onderaan deze pagina en vermeld “Compass” in het veld ‘opmerking’;
  • Contacteer het dichtsbijzijnde JobCenter en geef de naam “Compass” mee aan uw Daoust Dientencheques-consulent(e).

Zo simpel is het. Meer info over Daoust Dienstencheques?

Heeft u al een huishoudhulp of een contract met een andere organisatie, maar wenst u toch een beroep te doen op de expertise van Daoust Dienstencheques? Contacteer dan het dichtsbijzijnde Daoust Jobcenter. Onze consulenten helpen u graag verder om de overstap zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Welkom bij Daoust, Welcome to the Family!

*€ 0,25 terubetaling per gepresteerd uur en in betalingsovereenstemming met een maximum van 500 dienstencheques per persoon per jaar (500 x € 0,25 = € 125) of met een maximum van 1000 dienstencheques per huishouden per jaar (1000 x € 0,25€ = € 250). Aanbod voorbehouden voor nieuwe klanten, geldig gedurende 1 jaar en niet cumuleerbaar met andere kortingen. De terugbetaling voor de actieve klanten zal 1 keer per jaar plaatsvinden in februari en berekend worden op basis van de verzamelde dienstencheques op naam van de medewerker.

Wenst u beroep te doen op de diensten van een huishoudhulp van Daoust?
Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op!

Door te klikken op «VERDER GAAN», bevestigt u uw contactaanvraag bij de n.v. Daoust in het kader van haar Dienstencheques departement.

Lees ons « beleid voor de bescherming van persoonlijke gegevens »

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!