U verblijft in


Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Daoust Dienstencheques: partner van Carrefour!

Krijg tot 25.000* punten per jaar op je Bonus Card!

Daoust Dienstencheques biedt je 25 punten per gebruikte dienstencheque, zelfs tot 25.000* punten per jaar op je Carrefour Bonus Card!

Jouw punten worden elke maand toegekend op je Carrefour Bonus Card. Meer info?

Daoust is een Belgische familiale onderneming die actief is binnen de 3 regio’s van het land en de 3 landstalen. Als pionier van Dienstencheques sinds 2003, stelt Daoust dagelijks 25.000 klanten tevreden, dankzij meer dan 3.500 huishoudhulpen over heel België.

Uw huishoudhulp van Daoust is het nieuwste lid van uw familie! Dankzij hem of haar, schittert uw huis opnieuw en beschikt u over meer vrije tijd voor uzelf… Welcome to the Family!

Hoe kan je genieten van dit aanbod?

Vermeld Carrefour en het nummer van je Bonus card:

En klaar is kees! Meer info over Daoust Dienstencheques?

Heb je reeds een huishoudhulp of een contract met een andere organisatie, maar wens je toch beroep te doen op de expertise van Daoust Dienstencheques? Contacteer het dichtsbijzijnde Daoust Jobcenter en één van onze consulentes zal je met raad en daad bijstaan om de overdracht vlot te laten verlopen.

Welkom bij Daoust, Welcome to the Family!

*25 punten per gepresteerd uur en in orde van betaling (maximum 1000 dienstencheques per koppel per jaar (1000 x 25 = 25.000 punten) of maximum 500 dienstencheques per persoon per jaar (500 x 25 = 12.500 punten)). Aanbod voorbehouden voor nieuwe klanten, 1 jaar geldig en niet cumuleerbaar met andere kortingen. De punten zullen maandelijks worden toegekend op uw Bonus Card en worden berekend op basis van het aantal gebruikte dienstencheques op naam van de bezitter van deze Bonus Card.

Wenst u beroep te doen op de diensten van een huishoudhulp van Daoust?
Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op!

Door te klikken op «VERDER GAAN», bevestigt u uw contactaanvraag bij de n.v. Daoust in het kader van haar Dienstencheques departement.

Lees ons « beleid voor de bescherming van persoonlijke gegevens »

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!