U verblijft in


Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Daoust Dienstencheques: partner van Beci!

Krijg tot €250* korting op de diensten van uw Daoust-huishoudhulp!

Dankzij het partnership tussen Daoust Dienstencheques en Beci, geniet u van een korting gaande tot €250 per jaar per huishouden op de diensten van een huishoudhulp van Daoust (0,25€ korting per gepresteerd uur door onze huishoudhulpen)! Het bedrag van de terugbetaling zal in februari op uw bankrekening worden overgeschreven.

Daoust is een Belgische familiale onderneming die actief is binnen de 3 regio’s van het land en de 3 landstalen. Als pionier van Dienstencheques sinds 2003, stelt Daoust dagelijks 25.000 klanten tevreden, dankzij meer dan 3.500 huishoudhulpen over heel België.

Uw huishoudhulp van Daoust is het nieuwste lid van uw familie! Dankzij hem of haar, schittert uw huis opnieuw en beschikt u over meer vrije tijd voor uzelf… Welcome to the Family!

Hoe kan je genieten van dit aanbod?

2 mogelijkheden:

  • Vul het formulier « Een huishoudhulp nodig? » dat zich onderaan deze pagina bevindt, in en geef in de commentaarzone “Beci” in;
  • Contacteer uw dichtsbijzijnde JobCenter en geef de naam “Beci” mee aan uw Daoust Dientencheques-consulent(e).

En klaar is kees! Meer info over Daoust Dienstencheques?

Heb je reeds een huishoudhulp of een contract met een andere organisatie, maar wens je toch beroep te doen op de expertise van Daoust Dienstencheques? Contacteer het dichtsbijzijnde Daoust Jobcenter en één van onze consulentes zal je met raad en daad bijstaan om de overdracht vlot te laten verlopen.

Welkom bij Daoust, Welcome to the Family!

*€0,25 terubetaling per gepresteerd uur en in betalingsovereenstemming met een maximum van 500 dienstencheques per persoon per jaar (500 x 0,25€ = 125€) of met een maximum van 1000 dienstencheques per huishouden per jaar (1000 x 0,25€ = 250€). Aanbod voorbehouden voor nieuwe klanten, geldig gedurende 1 jaar en niet cumuleerbaar met andere kortingen. De terugbetaling voor de actieve klanten zal 1 keer per jaar plaatsvinden in februari en berekend worden op basis van de verzamelde dienstencheques op naam van de medewerker.

Wenst u beroep te doen op de diensten van een huishoudhulp van Daoust?
Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op!

Door te klikken op «VERDER GAAN», bevestigt u uw contactaanvraag bij de n.v. Daoust in het kader van haar Dienstencheques departement.

Lees ons « beleid voor de bescherming van persoonlijke gegevens »

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!