Ontdek onze Body & Mind-aanpak!

Er zijn momenten in ons professionele leven waarin we omringd wensen te zijn

Een mensgerichte benadering

Ons doel: ontslagen personen terug aan een uitdaging helpen

Pionier op vlak van outplacement sinds 2001

Nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Daoust geeft een nieuwe draai aan outplacement!

Een werknemer ontslaan is nooit makkelijk. Sinds 2001 doet Daoust er alles aan om de mensen die uw bedrijf verlaten te begeleiden. En dat met veel vertrouwen, empathie en efficiëntie.

Onze Body & Mind benadering

Bij Daoust Outplacement zijn we ervan overtuigd dat ontslagen werknemers eerst begeleiding moeten krijgen om weer in actie te komen. We moeten hen opnieuw zin geven om te bewegen voor we hen op weg helpen naar nieuw werk.

Daoust Outplacement geeft hen motivationele, emotionele en professionele ondersteuning om weer in actie te komen!

  • 72% van de personen die een individuele begeleiding genoten, vinden een nieuwe uitdaging binnen het jaar volgend op het begin van hun outplacement.
  • Outplacement is een wettelijke verplichting in België voor alle werkgevers die een werknemer ontslaan van 45 jaar of ouder en/of met minstens 30 weken opzegtermijn, maar ook in geval van contractbreuk bij medische overmacht.

Voor meer informatie over Daoust Outplacement, klik hier!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!