Nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf u in en mis geen enkele actie of update van/over Daoust!

Bedankt voor uw inschrijving

Vous devez vous inscrire à une liste

Onze CEO, Giles Daoust, genomineerd voor Manager de l’Année 2020

Onze CEO Giles Daoust werd genomineerd voor de titel Manager de l’Année 2020, in het kader van een wedstrijd georganiseerd door Trends-Tendances in Franstalig België.

En we hebben uw hulp nodig voor de publieksstemmen. Breng hier uw stem uit om Giles te steunen!

De laatste vijf jaar is Daoust bijna verdubbeld in grootte met een gemiddelde jaarlijkse groei met twee cijfers. Daoust is een familiebedrijf van de derde generatie en is actief over heel België met 60 JobCenters. Onze 450 medewerkers zetten jaarlijks 50.000 personen aan het werk bij onze 30.000 B2B en B2C-klanten. Daoust is dan ook de 10de grootste werkgever gevestigd in de regio Brussel Hoofdstad.

Het geheim van ons succes? Onze waarden!

In lijn met onze kernwaarden Welcome to the Family! en We Love Solutions! werken we op een menselijke manier samen met onze werkkrachten. We hebben dan ook respect voor maatschappelijke waarden en diversiteit. Daarnaast plaatsen we ook nog eens bijzondere nadruk op de kwaliteit van onze diensten.

Meer te weten komen over Giles Daoust? Raadpleeg dan hier het artikel dat Trends over hem schreef.

Bent u overtuigd? Dan kan u hier in enkele seconden uw stem uitbrengen : https://managerdelannee.be/vote

Zonder uw steun en vertrouwen zou Daoust niet zijn wat het vandaag is. Hartelijk bedankt voor uw steun!

Zorg goed voor uzelf,

Welcome to the Family!

070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
Respect voor uw privacy is een prioriteit voor ons Wij gebruiken cookies om de goede werking van onze website te verzekeren. M.a.w. het automatisch onthouden van uw inloggegevens en wachtwoorden en taal die u gebruikt. Deze cookies zijn essentieel om uw gebruikservaringen te verbeteren en het webverkeer te analyseren met onze partners.
Got it!