Amend my search

Regionaal Directeur Brussel

Job > Directeur commercial
Contract type > Internal Daoust Job
Job type > Full-time
Date published > 16 June 2022
Reference > JO-6GNH-ZNKI

Omschrijving vacature

Om de ontwikkeling van het Brussels Gewest voort te zetten en het toezicht erop te verzekeren, zijn we op zoek naar een Regio Directeur/trice Brussel. Deze directeur, met een sterk netwerk en ervaring in de in de sector, moet in staat zijn om nieuwe samenwerkingsmogelijkheden te creëren die gericht zijn op het bereiken van de doelstellingen binnen de regio. Met uitstekende people management skills en ondersteund door zijn team van Managers zal hij de medewerkers van de verschillende JobCenters in Brussel begeleiden, ondersteunen en hen helpen in hun verdere ontwikkeling. De directeur Brussel is ook een ondernemer die in staat is om grote projecten te beheren en nieuwe niches uit te werken. 

Sluit je aan bij de grote Daoust-werknemersfamilie!

 • U treedt op als strategische partner van het management en stelt actieplannen op
 • U kent en beheert het Brussels Gewest en garandeert de dagelijkse werking ervan om commerciële opportuniteiten te creëren
 • U bent verantwoordelijk voor de evolutie van de omzet, de rentabiliteit en de kwaliteit van de dienstverlening in de regio
 • U bent verantwoordelijk voor de werking van de verschillende Brusselse JobCenters (acht), ondersteund door een managementstructuur: Regionaal Directeur, District Managers en Office Managers 
 • U brengt uw ervaring mee om een team van District Managers te leiden en u zal deze medewerkers opvolgen, coachen en ontwikkelen 
 • U neemt deel aan de vergaderingen van het Directiecomité
 • U anticipeert en handelt op het vlak van personeelsbeheer in samenwerking met HR (ontwikkeling, personeels- en opvolgingsplanning, ...) 
 • U creëert nieuwe zakelijke projecten en u bent op zoek naar nieuwigheden die de ontwikkeling van uw regio mogelijk maken.
 • U zorgt voor de goede samenwerking tussen de JobCenters en de Zetel
 • U draagt bij tot het uitdragen van de waarden van het bedrijf in uw regio:   "Welcome To The Family" en "We Love Solutions"


 

Uw profiel

 • U hebt ruime ervaring in de uitzendsector (ervaring op het gebied van dienstencheques is een pluspunt)
 • Gericht op cijfers en resultaten combineert u managementvaardigheden met uitgebreide commerciële ervaring
 • Hoog georganiseerd, kunt u uw teams inspireren en mobiliseren
 • U bent perfect tweetalig
 • U bent een multitasker en kunt gemakkelijk van rol wisselen (operationeel en strategisch projectmanagementadvies)
 • Cijfer- en resultaatgericht, flexibel en in staat om een snelle onderneming te plannen/beheren

Aanbod klant

U maakt deel uit een dynamisch bedrijf in volle groei en ontwikkeling waar de familiale waarden centraal staan.  

Naast een toffe uitdaging kan u rekenen op een aantrekkelijk salaris en talrijke extralegale voordelen (bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques, trimestriële en jaarlijkse bonus, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, cafetariaplan, laptop, smartphone, …).

Bovendien garanderen we u een professionele opleiding onder begeleiding van verschillende coaches waardoor u een mooie carrière bij Daoust kan uitbouwen!

Welkom bij Daoust

Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf.

We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Public Sector en Dienstencheques.

Voor het derde jaar op rij ontving Daoust het Top Employer-certificaat. Dit certificaat wordt enkel toegekend aan de beste werkgevers en zet onze gezonde arbeidsomgeving in de verf. Daarbovenop werd Daoust in 2016 verkozen tot Onderneming van het Jaar dankzij ons oog voor kwaliteit, diversiteit en menselijke waarden.

Sluit je aan bij de grote werknemersfamilie van Daoust!

Welcome to the Family!

Uw contactpersoon

Surname > Mrs Inez Swerts
070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
Got it!