Amend my search

Talent Acquisition Manager - Regio Brussel

Job > Manager
Contract type > Internal Daoust Job
Job type > Full-time
Date published > 7 June 2022
Reference > JO-1KAC-QUSS

Omschrijving vacature

Voor onze vacature van Talent Acquisition Manager zijn we op zoek naar iemand die gepassioneerd is door rekrutering en die zijn vaardigheden en kennis wil inzetten om onze nieuwe afdeling Selection Brussel uit te bouwen.

De Selectie dienst heeft tot doel nieuwe medewerkers voor lange termijn (vaste of bepaalde duur contracten) te plaatsen in bedrijven uit diverse sectoren.

Je positioneert je als een echte HR-partner. Je verantwoordelijkheden zijn verdeeld in drie grote onderdelen : business development, aanwerving, team management.

Jouw taken bestaan onder andere uit:

  • Commerciële ontwikkeling van de afdeling Selectie Brussel : je zorgt voor de tevredenheid van de bestaande klanten en grijpt ontwikkelingskansen aan.
  • Team management : je stelt jouw eigen team van consulenten samen die je zal moeten coachen en ontwikkelen.
  • De rekrutering en opvolging van kandidaten met een White Collar profiel : je zorgt voor een kwalitatieve selectie en stelt een volledige en kwalitatieve kandidatendossier voor aan jouw klanten.
  • Behalen van het omzet- en rendement doelstellingen die door het management zijn vastgelegd. 

Uw profiel

  • Je hebt een relevante ervaring in recruitment – selectoin. Een ervaring in het interim sector is een pluspunt.
  •  Je bent sterk in communicatie met een Leader uitstraling.
  • Je hebt een zeer goed niveau Frans en Nederlands (zowel gesproken als geschreven). 
  • Je bent dynamisch, innovatief en resultaatgericht.
  • Je bent een multi-tasker en bent stressbestendig.
  • Je sluit perfect aan bij de waarden van Daoust en fungeert als ambassadeur : “Welcome to the Family” en “We Love Solutions”. 

Aanbod klant

Je maakt deel uit van een dynamisch bedrijf, in volle groei en ontwikkeling waar het welzijn van de medewerkers centraal staat.

Naast een toffe uitdaging kan je rekenen op een aantrekkelijk salaris en talrijke extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, smartphone, maaltijdcheques, representatiekosten, trimestriële bonus, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, cafetariaplan, laptop, ...

Tevens wordt er een professionele opleiding aangeboden met diverse coachings zodat je een succesvolle carrière binnen Daoust kan uitbouwen!

Welkom bij Daoust

Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf.

We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Public Sector en Dienstencheques.

Voor het derde jaar op rij ontving Daoust het Top Employer-certificaat. Dit certificaat wordt enkel toegekend aan de beste werkgevers en zet onze gezonde arbeidsomgeving in de verf. Daarbovenop werd Daoust in 2016 verkozen tot Onderneming van het Jaar dankzij ons oog voor kwaliteit, diversiteit en menselijke waarden.

Sluit je aan bij de grote werknemersfamilie van Daoust!

Welcome to the Family!

Uw contactpersoon

Surname > Mr Inez Swerts
070/22 11 40
Logo de Facebook Logo de Linkedin Logo de Twitter
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.
Got it!